محمد کلاته روز یکشنبه در کارگروه بحران شهرستان ششتمد افزود: در سالهای گذشته تصرفاتی در بستر رودخانه های این شهرستان شکل گرفته که باید از سوی نهادهای مرتبط با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.
وی ادامه داد: یکی از تبعات ساخت و سازها، خانه و ویلاسازی در بستر رودخانه ها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، جاری شدن روانآبها هنگام وقوع سیلاب است که منجر به بروز خسارت به زیرساخت ها و حتی مخاطرات جانی می شود.
فرماندار ششتمد گفت: مقاوم سازی و ایمنی مسکن شهری و روستایی با بهره گیری از تسهیلات در برابر بلایای طبیعی باید مورد توجه قرار گیرد.
کلاته افزود: ساختمانهای دهیاری در مناطق روستایی که به شکل سوله احداث شده در کنار پیگیری امور روستا، نوعی سالن مدیریت بحران محسوب می شود که نمونه ای از این ساختمان ها در مناطق روستایی ششتمد وجود دارد که در این گونه مواقع قابل استفاده است.
وی با اشاره به لزوم پیوست پدافند غیرعامل در طرحهای زیرساختی حفظ آمادگی دستگاهای اجرایی شهرستان ششتمد در مقابله با بحران های طبیعی و نیز برگزاری نشستهای آموزشی برای دهیاران شورای اسلامی مناطق روستایی را مورد توجه قرار داد.
ششتمد با وسعت سه هزار و ۷۸۶ کیلومتر مربع، دارای ۲۴ هزار نفر جمعیت است. این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و شامکان، ۴۸ دهیاری و ۵۳ آبادی است.
مرکز شهرستان تازه تاسیس ششتمد در ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
نظر شما