به گزارش ایرنا، سعید یوسفی پور روز یکشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان با تشریح اهمیت کار رسانه و تعامل آن با دستگاه قضا افزود: قوه قضاییه به بلوغ اجتماعی رسیده و متوجه اهمیت رسانه ها به ترتیب اولی شده است.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها در رساندن نقطه نظرات نخبگان و مردم به مسئولان قضایی نقش مهمی دارند، تاکید کرد: از رسانه ها لزوما انتظار نمی رود که عملکرد قوه قضاییه را انعکاس دهند و اگر چه اقدامات این حوزه قابل تقدیر است اما این اقدام، یکی از بخش های کوچک تعامل بین قوه قضاییه و رسانه ها و کف انتظارات است و مهمترین انتظار ، انتقال درخواست های توده های مردم و نخبگان به قوه قضاییه است.
این مسئول قوه قضاییه همچنین با اشاره به تغییراتی که در قوه قضاییه طی ماه های اخیر رخ داده تشریح کرد: اکنون که حدود پنج ماه از مسئولیت حجت الاسلام و المسلمین اژه ای به عنوان ریاست قوه قضاییه می گذرد، مشخص است در ادامه دوره تحولی آیت الله رئیسی در قوه قضاییه، دو ویژگی به صورت جدی در سطح قوه قضاییه دنبال می شود.
یوسفی پور رویکرد تخصصی و فنی به مسائل قوه قضاییه را یکی از ویژگی های قوه قضاییه در دوره کنونی دانست و ادامه داد: حجت الاسلام و المسلمین اژه ای به عنوان فردی که سال ها در قوه قضاییه مسئولیت داشته اند و از پائین ترین و میانی ترین رده ها به این مقام رسیده اند، شناخت دقیقی از ابعاد کاری این قوه قضاییه دارند و از این رو، ورویکردهای فنی و کارشناسی در قوه قضاییه تقویت شده است.
معاون مطبوعات و فضای مجازی مرکز رسانه قوه قضاییه تصریح کرد: مستمع بودن ریاست قوه قضاییه ویژگی دوم این قوه در دوره مدیریتی کنونی است که نمادی برای تمامی مسئولان قضایی کشور به شمار می رود زیرا در گذشته برخی از مسئولان در جمهوری اسلامی در مقاطعی گوش هایشان سنگین بوده است که این رویه در دوره کنونی قوه قضاییه جایی ندارد و امیدواریم روز به روز این رویه در سطح کشور تقویت شود.
یوسفی پور عنوان کرد: همچنین رئیس قوه قضاییه جلسات هم اندیشی با نخبگان بخش های مختلف را برگزار می کند و این صحبت ها و مطالب مطرح شده را گوش می دهند و این موضوع در استان ها نیز باید تقویت شود.
معاون مطبوعات و فضای مجازی مرکز رسانه قوه قضاییه ادامه داد: در شرایطی هستیم که پل ارتباطی بین مردم و مسئولان (رسانه) نباید سقوط کند و رسانه هایی که در دغدغه کشور، انقلاب و مردم را دارند نباید اجازه دهند این پل سقوط کند بلکه باید لحظه به لحظه وسعت و عمق آن افزایش یابد و قوه قضاییه در تراز انقلاب اسلامی داشته باشیم.
یوسفی پور در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان و ارسال بیش از شش هزار اثر به دبیرخانه آن اشاره و بیان کرد: این جشنواره می تواندبه الگویی برای دادگستری سایر استان ها تبدیل شود.
به گفته وی اقدامات دادگستری کل استان کرمان در برگزاری این جشنواره می تواند الگویی کشوری باشد و در استان های مختلف اجرایی شود.
به گزارش ایرنا مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان با قرائت پیام رئیس دستگاه قضا برگزار و برگزیدگان معرفی شدند.
نظر شما