۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸
کد خبرنگار: 750
کد خبر: 84558149
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شاهرود: فرهنگ انقلابی برای نسل‌های آینده تبیین شود

شاهرود- ایرنا- امام جمعه شاهرود گفت: انقلابی بودن و استکبار ستیزی ملت ایران در ۱۶ آذر سال ۳۲ توسط دانشجویان بنیانگذاری شد و این فرهنگ باید برای نسل‌های آینده تبیین شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عباس امینی روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود با اشاره به نزدیکی گرامیداشت روز دانشجو در ۱۶ آذر افزود: شهادت سه دانشجوی  انقلابی به دلیل اعتراض آن ها به حضور رییس جمهوری آمریکا در ایران موجب بیداری انقلابی مردم ایران شد.

وی با بیان اینکه استکبار ستیزی مردم ایران از دهه ۳۰ آغاز شد، ابراز داشت: نهضت ملی نفت و جریاناتی که آیت الله کاشانی و محمد مصدق به وجود آوردند زمینه یک پویایی انقلابی را در سطح کشور فراهم کرد و شاهد آن هم اعتراض دانشجویان در روز ۱۶ آذر سال ۳۲ است.

امینی دلیل اعتراض دانشجویان را حمایت حکومت شاه از آمریکا خواند و اظهار داشت: دانشجویان به موقع در صحنه حاضر شدند و با شهادت خود روز دانشجو را در تقویم ملی ثبت کردند.

امام جمعه شاهرود به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید جهاد تبیینی شکل گیرد، اشاره کرد و افزود: فرهنگ انقلابی مردم از جمله استکبار ستیزی قبل و بعد از انقلاب باید برای نسل های جوان سوم و چهارم بیان شود.

وی با بیان اینکه در دوره های قبل برخی قصد داشتند از دانشجویان برای کسب منافع خود بهره برداری کنند اما موفق نشدند، ابراز داشت: جوانان دانشجوی امروز باید بدانند که نسل قبل چقدر موقع شناس، اهل توجه و اقدام، حضور در دفاع مقدس و در پیشرفت کشور در حوزه های علمی و فناوری تاثیرگذار بود.

امینی دانشجویان را افسران جنگ نرم خواند و اظهار داشت: تفکر و فرهنگ انقلابی دانشجویان قبل و بعد از انقلاب باید به صورت فرهنگی عمومی در جامعه تجلی پیدا کند.

امام جمعه شاهرود در ادامه به گلایه مندی مردم از پخش برنامه های صدا و سیما به مناسبت هفته بسیج در شاهرود اشاره کرد و گفت: عدالت در پخش آیین ها و برنامه های مناسبتی در صدا و سیمای استان انجام نمی شود.    

به گفته وی، ۱۵ سال از کلنگ زنی دفتر صدا و سیما در شاهرود می گذرد اما ساخت آن تاکنون محقق نشده است.

تکریم معلمان به عنوان فرهنگ عمومی ترویج شود

مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود هم در این نشست گفت: تکریم معلمان باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه ترویج داده شود.

سید محمد موسوی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته ۱۰ طرح برای مقابله با آسیب های اجتماعی دانش آموزان برنامه ریزی شد، افزود: برای اجرای این طرح ها آموزش و پرورش با هماهنگی سپاه، بسیج دانش آموزی، نیروی انتظامی، حوزه علمیه و دستگاه های فرهنگی اقدام های خوبی انجام داد.

وی به اجرای طرح «صدای مشاور» برای دانش آموزانی که در دوران کرونا در معرض خطر هستند، اشاره کرد و ابراز داشت: طرح «نماد» در هر مدرسه ۱۰ آسیب اجتماعی پر خطر را بین دانش آموزان شناسایی می کند.

موسوی با بیان اینکه طرح «همدل» با ارتباط مشاوران با کادر مدرسه به منظور بالا بردن اطلاعات در برخورد با آسیب های اجتماعی اجرا می شود، اظهار داشت: طرح «مدیریت مورد» برای دانش آموزانی که مشکل خاصی دارند با تخصیص اعتباری انجام می شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود افزود: طرح فوریتی های روانی و اجتماعی با سر فصل خودکشی، طرح «یاری گران زندگی» در محلات، هفته مبارزه با اعتیاد، آزمون سلامت و روان و طرح نوجوان سالم در مدارس شاهرود اجرا می شود.

طرح اطلس  آموزشی مدرسه‌ها در شاهرود اجرا می شود

موسوی با بیان اینکه امسال طرح اختصاصی شهرستان شاهرود با عنوان اطلس مدرسه با همکاری مدیران اجرا می شود، ابراز داشت: با اجرای این طرح احصای آسیب های هر مدرسه به صورت جداگانه انجام و با مدرسه محوری شدن آن برنامه ریزی در جهت تقویت بنیه اعتقادی و اعتماد دانش آموزان انجام می شود.

به گفته وی، تقویت بنیه اعتقادی دانش آموزان با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و نهادهای فرهنگی میسر می شود.

فرماندار شاهرود هم در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج، هفته کتاب و روز دانشجو گفت: مسوولان دانشگاه ها با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و نهادها برای گرامیداشت روز دانشجو به صورت جدی ورود پیدا کنند.

شناسایی آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان دقیق تر انجام شود

ابوطالب جلالی با بیان اینکه شناسایی آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان باید دقیق تر انجام شود، افزود: برخی مشکلات نظام آموزشی به ویژه در دوران کرونا شدت پیدا کرد و این امر موجبات نگرانی خانواده ها را فراهم کرده است.

وی به برگزاری کلاس های حضوری دانش آموزان اشاره کرد و ابراز داشت: برخی دانش آموزان با حضور در کلاس ها این تصور را دارند که هنوز در منزل درس می آموزند و با ظاهری نامناسب در کلاس ها حاضر می شوند.

جلالی اظهار داشت: برای اجرایی شدن طرح های آسیب شناسی دانش آموزان باید از ظرفیت دستگاه های اجرایی و نهادهای فرهنگی از جمله سازمان های مردم نهاد بیشتر استفاده شود.

در یکصدمین نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود، پیگیری مصوبات نشست های قبل، گزارش مدیرآموزش و پرورش با موضوع آسیب های اجتماعی، گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو و تجلیل از اعضای شورای فرهنگ عمومی انجام شد.    

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha