به گزارش ایرنا، سیدعلی موسوی روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مراغه اظهار داشت: هیچ مدیری حق ندارد که به علت مشکلات مالی مانع تحصیل دانشآموزان شود و در صورت مشاهده موارد این چنینی با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.
وی افزود: کارشناسان مربوطه در فرمانداری و آموزش و پرورش موظف به شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل هستند.
وی بر لزوم تسریع واکسیناسیون دانش آموزان، کادر اداری و معلمان آموزش و پرورش تاکید و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و دولت تاکید بر واکسیناسیون همگانی دارند و در این میان برخی از معلمان و پرسنل از زدن واکسن ممانعت می کنند که این خلاف فرمایش بزرگان است.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش محل تعلیم و تربیت است و اگر معلمان خود اعتقادی به واکسن نداشته باشند، چگونه می توان دانش آموزان را به واکسن زدن تشویق کرد.
وی ادامه داد: از این رو نیازمند فرهنگ سازی در حوزه واکسیناسیون و برقراری کلاس های درس با رعایت تمامی دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی هستیم.
فرماندار مراغه در این جلسه همچنین خواستار تحویل فضاهای آموزشی در همان ابتدای احداث شهرک ها شد و گفت: آموزش و پرورش در همان ابتدای احداث شهرک ها، فضاهای آموزشی خود را تحویل گیرد و با حصارکشی نسبت به مالکیت آن اقدام کند.
موسوی در ادامه به مسائل فرهنگی و آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: باید قبول کنیم که در حوزه آسیب های اجتماعی عملکرد خوبی نداشتیم و از همان اوایل انقلاب مورد هجمه دشمن قرار داریم.
وی اضافه کرد: متاسفانه در مسائل فرهنگی دشمن در حال نتیجه گرفتن است و شاهد کاهش سن اعتیاد در دانش آموزی و مشکلات اخلاقی هستیم.
وی بیان کرد: منکر فعالیت های صورت گرفته در این حوزه نیستیم اما این میزان در مقابل نقشه های شوم دشمنان کافی نیست.
وی همچنین به دسترسی دانش آموزان روستایی به اینترنت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه سال گذشته و امسال ۱۱ دکل در روستاهای شهرستان نصب و ارتباط اینترنتی ۴۵ روستا برقرار شده است.
۷۷ درصد دانش آموزان مراغه ای دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: ۷۷ درصد از دانش آموزان مراغه ای دُز دوم و ۸۸ درصد دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
حسین اکبریان افزود: همچنین ۷۴ درصد از کادر اداری و معلمان آموزش و پرورش هر ۲ دُز واکسن و ۸۷ درصد دُز اول واکسن را تزریق کرده اند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر مدارس شهرستان بازگشایی شده و به صورت گروه بندی و با رعایت تمامی دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا دانش آموزان در مدارس حضور پیدا می کنند.
وی ادامه داد: سال گذشته ۵۰۰ تبلت برای دانش آموزان نیازمند تهیه شد و هم اکنون ۵ هزار و ۱۸۷ دانش آموز فاقد گوشی و تبلت هستند.
وی به رتبه های برتر دانش آموزان مراغه ای در کنکور امسال اشاره و خاطرنشان کرد: در مجموع ۵۲۸ دانش آموز در کنکنور امسال قبول شدند که این تعداد در سال گذشته ۳۱۹ دانش آموز بود.
وی بیان کرد: در این میان یک نفر موفق به کسب رتبه زیر صد و ۶ دانش آموز موفق به کسب رتبه های زیر ۵۰۰ شدند.
وی به وضعیت نیورهای خدماتی آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه با کمبود نیروی خدماتی مواجه هستیم به طوری که برای ۵۰۰ مدرسه شهرستان ۱۱۵ نیروی خدماتی در اختیار داریم.
محمد مقتومی، شهردار مراغه نیز در این جلسه بیان کرد: متاسفانه متولیان شهرک ها علاوه بر فضاهای آموزشی در موارد بسیاری شهرداری را هم دچار مشکل کرده اند که در تلاش هستیم با برنامه ریزی و جلسات نسبت به رفع مشکلات پیش رو اقداماتی را انجام دهیم.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) مراغه نیز در این جلسه گفت: سال گذشته ۵۰۰ تبلت با همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.
اکبر ابراهیمی افزود: یکهزار و ۱۰۰ دانش آموز در حال حاضر تحت پوشش کمیته امداد مراغه هستند که در کنکور امسال از ۸۰ دانش آموز کنکوری ۱۸ نفر قبولی داشتیم.
وی بیان کرد: در کل استان از دانش آموزان کنکوری تحت پوشش کمیته امداد یک نفر در رشته پزشکی قبولی داشتیم که آن هم از دانش آموزان مراغه ای است.
شهرستان مراغه ۲۶۸ هزار نفر جمعیت دارد و حدود ۵۵ هزار دانشآموز و سه هزار کادر فرهنگی در ۵۵۰ مدرسه دولتی و غیردولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
نظر شما