احمد تجری روز دوشنبه در گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: در این تور ۱۰ نفر از مدیران دفاتر آژانسهای مسافرتی و گردشگری عراق به همراه ۳۰ نفر از روسای انجمنهای حرفهای و صنفی دفاتر خدمات مسافرتی کشورمان به منظور تبادل گردشگر بین ۲ منطقه و معرفی ظرفیت گردشگری نگارستان ایران، به گلستان سفر میکنند.
فم تور یا فم تریپ (FAM Trip / Familiarization Trip) سفر رایگان و یا ارزانی است که با هدف بازاریابی و تبلیغ خدمات و یا مقصد سفر از سوی تورگردانان، آژانسهای هواپیمایی و راهنمایان گردشگری به متخصصان صنعت گردشگری مانند روزنامهنگاران، راهنمایان تور، عکاسان، فیلمسازان و مشاوران سفر ارایه میشود.
تجری با اشاره به این که از جاذبههای منحصر به فرد استان، فصل پاییز و خزان رنگارنگ جنگلهای هیرکانی است، خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای اصلی این فم تور بازدید از جشنواره پاییز هزار رنگ در جنگل النگدره گرگان و آشنایی با زیباییهای طبیعی استان در فصل پاییز است که از ۹ الی ۱۲ آذرماه برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: برگزاری نشستهای تخصصی روسای انجمنهای دفاتر خدمات مسافرتی سراسر کشور به همراه مدیران دفاتر خدمات مسافرتی کشور عراق با تاسیسات گردشگری گلستان برای تبادل اطلاعات و افزایش تعاملات و همکاریهای فیمابین، بازدید از ظرفیتهای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی و آشنایی با قابلیتهای استان در این حوزهها از اهم برنامههای اجرایی در زمان برگزاری این فمتور در استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: در این فمتور سعی ما بر این است تا توانمندیهای استان از جمله طبیعی، فرهنگی و تاریخی، صنایع دستی، خوراک، گردشگری کشاورزی و سایر قابلیتها به دفاتر خدمات مسافرتی داخلی و خارجی معرفی شود.
تحری با بیان این که عراق یکی از کشورهای هدف گلستان در گردشگری خارجی است، افزود: این استان با توجه به برخورداری از جاذبههایی در حوزه تنوع اقوام، گوناگونی اقلیم و پتانسیلهای حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی، ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری خارجی دارد.
استان گلستان با داشتن طبیعت زیبا، سرسبز و چشم اندازهای منحصربهفرد و دارا بودن بیش از ۳۵۰ جاذبه طبیعی متنوع و ارزشمند، یکی از قطبهای مهم اکوتوریسم در شمال کشور ایران به شمار میرود.
صنعت گردشگری جزو بزرگترین و متنوع ترین صنایع در دنیا به حساب می آید و با توجه به آثار اقتصادی این صنعت اگر کشوری با جاذبه های فرهنگی، طبیعی یا تاریخی مناسبی بتواند از ظرفیت های خود استفاده کرده و چرخهای این صنعت را به نحو صحیحی به حرکت درآورد، شاهد رشد و شکوفائی بزرگی در سطح اقتصاد خود خواهند بود.
با توجه به ظرفیت فراوان گلستان در جذب گردشگر و تاثیر مستقیم و غیر مستقیم این صنعت بر بخش های مختلف اقتصادی، رشد و توسعه صنعت گردشگری می تواند به عنوان یکی از راهکارهای مهم رشد و توسعه پایدار مورد استفاده قرار بگیرد.
نظر شما