به گزارش ایرنا، افشین ملایی روز چهارشنبه در مراسم آیین تجلیل از مربیان برتر جهادی کشور، اظهار داشت: اگر معتقدیم تمام عناصر یک سیستم میتوانند در نتایج و خروجی آن رویداد تاثیر بگذارند بنابراین باید از نگاه مدیریتی تلاش بیشتری برای حمایت از عناصر اصلی آن سیستم داشته باشیم.
وی افزود: آیا میتوانیم تصور کنیم که فوتبال قدرتمندی بدون مربیان قدرتمند داشته باشیم. آیا میتوانیم کشتی را بدون داشتن مربیان بنامی چون محمد بنا در فراز ببینیم. طبیعتا اگر افتخاری در میادین ورزش قهرمانی ما بوجود میآید بخش عمدهای از آن مربوط به توانایی، راهبرد و حضور مربیان رشتههای مختلف ورزشی است.
رییس فدراسیون ورزشهای همگانی عنوان کرد: در حوزه ورزش همگانی یک عنصر نقش کلیدی دارد و آن فردی است که با مردم ارتباط چهره به چهره دارد و از مشکلات شخصی خود میگذرد و با نشاط در میان گروهی از مردم برای انجام فعالیتهای ورزشی حاضر میشود. او فردی است که با انگیزه درونی برای خدمت به همنوعان شهر خود به میدان آمده است، در صدا و سیما کمتر دیده میشود، در مطبوعات نامش در کلید واژهها مفقود است و اثرات معجزه آسای عملکرد او در میان افراد سالم و توانمند جامعه شاید دیده نشود. او فردی است که در جبهه تندرستی گمنام و بی نام و براساس یک اراده شخصی و تفکر الهی پا به میدان ورزش همگانی گذاشته و او مربی این رشته است.
وی اضافه کرد: در کشورهای توسعه یافته جایگاه اجتماعی یک مربی همگانی حتی از سیاستمداران آن کشور بالاتر است. زیرا با تمرکز بر عملکرد سلامت بخش مربیان حوزه ورزش همگانی یک ملت از هزینههای زیاد بر بزهکاری اجتماعی آسوده خواهد شد. مربی ورزش همگانی ناجی ملت خود است. همانطور که بسیجی گمنامی که با سلاح خود از مرزهای خاکی ایران دفاع میکند، یک مربی ورزش همگانی از مرزهای تندرستی و سلامت ملت ایران دفاع میکند.
ملایی تاکید کرد: شغل مربیان هم ردیف سربازان مقدسی است که از خاک ایران دفاع کردند. همانطور که ایران در چالش بزرگ دفاع مقدس مورد هجمه قرار گرفت و توانست با ماهیت بسیج و مشارکت تودههای مردم برای نخستین بار پرچم سه رنگمان را برفراز مرزها برافراشته نگاه دارد و ذرهای از خاک کشور برخلاف جنگهای گذشته جدا نشد و این امر بخاطر تفکر بسیج بود. بسیج فقط در میدان نبرد نیست. هر گاه ملت ایران با چالش روبرو شود، بسیج با اراده وارد میشود.
وی یادآور شد: برای اینکه بتوانیم عنصر اصلی درمان یعنی پزشک را تربیت کنیم باید هفت سال زمان صرف کنیم و هفتصد میلیون تومان طی این سالها بدون در نظر گرفتن زیرساختهای پزشکی کشور بعد از هفت سال یک پزشک تربیت شود تا بیماران را درمان کند. این پزشک با هشت ساعت کار کردن میتواند در روز ۱۲۰ بیمار را درمان کند. به جای هفت سال آموزش مستمر سیستماتیک حوزه ورزش این توانمندی را دارد، تقریبا یک هفته مربی را تربیت کند.
رییس فدراسیون ورزشهای همگانی افزود: ۷۰۰ میلیون تومان خرج میکنیم تا یک پزشک تحویل جامعه دهیم و اینجا در شرایط معمولی یک میلیون تومان مربی پرداخت میکند تا این دانش را بدست بیاورد. یک مربی در طول یک روز میتواند تا ۲۴۰ ورزشکار را آموزش دهد. عقل انسان حکم میکند برای آینده ایران در ورزش همگانی سرمایه گذاری جدی انجام شود.
نظر شما