فرماندار تبریز از گسترش این شهر انتقاد کرد

۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳
کد خبر: 84562118
فرماندار تبریز از گسترش این شهر انتقاد کرد

تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان تبریز با انتقاد از گسترش کلانشهر تبریز به بهای نابودی باغات و اراضی کشاورزی گفت: بزرگ ترین مساله این شهر آب شرب است که ۵۵ درصد آن از زرینه رودی که روز به روز در حال خشک شدن است، تامین می‌شود و با این وضعیت گسترش شهر کار اشتباهی است.

بهروز مهدوی روز چهارشنبه در کارگروه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست شهرستان تبریز با با تاکید بر حفظ و احیای اراضی باغی حکم‌آباد تبریز، اظهار کرد: باغ بزرگ تبریز اگر در عمل پیاده شود جزو نمونه های شهری در کشور خواهد بود و امیدواریم این طرح اجرایی شود که کار بسیار بزرگی در عرصه محیط زیست، کشاورزی و باغ شهری است.

وی با بیان اینکه متاسفانه بحث تداخل ارضی و تجاوز به حریم ها در تبریز بسیار اتفاق می افتد، خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید این حریم ها را حفظ کنند و از آنها برای ساخت و ساز استفاده نکنند.

مهدوی ایجاد شهرک کشاورزی را علاوه بر تامین امنیت غذایی، باعث، ارتقای معیشت کشاوزان، ارتقای منزلت اجتماعی کشاورزان و حفظ محیط زیست و جذب گردشگر دانست و بر عملیاتی کردن باغ شهر تبریز تاکید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تبریز نیز این شهرستان را در تولید محصولات کشاورزی در استان نمونه دانست و گفت: در بخش زراعت هشت هزار و ۵۰۰ هکتار گندم کشت شد و سه هزار هکتار نیز گندم دیم کشت شده است.

فرامرز افشانی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام، خاطرنشان کرد: در این طرح ۸۰۰ هکتار گندم، ۸۰۰ هکتار جو، ۴۵۰ هکتار نخود و ۲۵۰ هکتار علوفه دیم هدف گذاری شده است.

به گزارش ایرنا، طرح احداث «پارک بزرگ» تبریز در منتهی الیه شمال غرب تبریز در سال ۱۳۵۰ تصویب شده و قرار بود این پارک در مساحت ۸۸۰ هکتار احداث و به «پارک بزرگ خاورمیانه» تبدیل شود؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سال ۱۳۷۰، طرح احداث این پارک مطرح و مقرر شد، سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز، احداث آن را بر عهده بگیرد؛ در اوایل سال ۱۳۸۰ فازهای اول و دوم این طرح در روبروی فرودگاه تبریز و در سمت کارخانه شیر پگاه احداث شد.

پارک بزرگ ( حکم آباد) در صورت تکمیل و بهره‌برداری، ریه تنفسی شهر تبریز بوده و از مناطق جذب گردشگران داخلی و خارجی در آینده خواهد بود؛ ۲ رودخانه مهران رود و تلخه رود از وسط این پارک عبور می‌کنند.

این پارک دارای امکاناتی همچون پیست‌های اتومبیل سواری، اسب‌سواری و دوچرخه سواری، دریاچه‌های قایق رانی، رستوران‌های متعدد، سالن‌های سرپوشیده تفریحی، شهربازی و هتل ۵ ستاره خواهد بود.

طبق اعلام شهرداری تبریز، این پروژه در ۲ فاز اجرا می‌شود که فاز نخست آن در کاربری‌های تفریحی و ورزشی و فاز دوم آن شامل مجموعه گردشگری، تفریحی و تجاری است؛ برای اجرای این پارک یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از سوی شهرداری تبریز اعتبار تخصیص یافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha