به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی این شرکت، این رینگ به طول ۱۷.۵ کیلومتر از پل زرنق در ابتدای خاوران آغاز و به مخزن باغمیشه ختم میشود.
نماینده مجری طرح آبرسانی از زرینهرود، هدف از اجرای این طرح را انتقال آب از زرینهرود به مخزن باغمیشه در شرایط اضطراری عنوان کرد.
رضا الهیاری افزود: اعتبار پیشبینیشده برای این طرح هشت هزار میلیارد ریال است که از محل اعتبارات فاینانس خط دوم آبرسانی تبریز تأمین میشود.
وی ادامه داد: رینگ شرقی به عنوان یکی از قطعه های کلیدی رینگ تبریز، نقش مهمی در افزایش تابآوری آب شرب این کلانشهر ایفا خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، پیش از این نیز رینگ جنوبی آب تبریز به طول ۲۶ کیلومتر اجرا و بهره برداری شده است.
رینگ جنوبی آب تبریز شامل پروژههای مخزن ١٠ هزار مترمکعب، ایستگاه پمپاژ به ظرفیت سه مترمکعب بر ثانیه، مخزن ١٠٠ هزار مترمکعبی و خط انتقال به طول ۲۶ کیلومتر در قطرهای یکهزار و ۶۰۰، یکهزار و ۴۰۰ و یکهزار میلی متر است.
میزان تولید سالانه آب شرب شهری و روستایی در آذربایجان شرقی حدود ۳۳۰ میلیون مترمکعب است که ۷۵ درصد تامین آب شرب استان از طریق آب منطقه ای و ۲۵ درصد نیز از طریق چاه های شرکت آب و فاضلاب تامین می شود.
منابع آب تجدیدپذیر استان ۳.۵ میلیارد مترمکعب است و سالانه به طور متوسط حدود ۷۵ درصد از این منابع معادل ۲.۸ میلیارد مترمکعب در استان مصرف میشود.
نظر شما