به گزارش ایرنا؛ "مسعود منصور" عصر چهارشنبه در بازدید از پروژههای آبخیزداری و جنگلکاری منطقه گلپرآباد شهرستان ملایر، افزود: اجرای یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار طرحهای آبخیزداری در کشور از برنامه های محوری این سازمان است.
وی بحران آب را بحرانی جدی دانست و اظهار داشت: برای جبران کمآبی، باید سفرههای زیرزمینی را تقویت کنیم که بهترین راه آن اجرای طرحهای آبخیزداری و اصلاح روشهای مدیریتی، بهرهبرداری از آب، اجرای روشهای نوین آبیاری و حفظ پوشش گیاهی برای قدرت نفوذ آب است.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری، خواستار مشارکت مردم و خیران در اجرای طرحهای آبخیزداری شد و گفت: به همان میزان که خیران کمک کنند ما نیز علاوه بر اعتبارات استانی، منابعی را اختصاص میدهیم.
منصور افزود: بیش از ۱۲۰ هکتار کار بیولوژیک در شهرستان ملایر با گونههای جنگل و مرتع اجرا شده که سال آینده به جنگل و مرتع تبدیل میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته ۹ محور عملیاتی با عنوان «جهش ۹ در ۹۹» در راستای تحقق شعار سال در کشور اجرا شد که نتایج درخشانی را در پی داشت.
وی بارزترین این اقدامات را اجرای کاداستر در اراضی ملی، ادامه فعالیتهای آبخیزداری، مقابله با بیابانزایی و شناخت و حفظ ذخیرهگاههای جنگلی عنوان کرد.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه سالانه طرح مقابله با بیابان زایی در حدود ۳۰۰ هزار هکتار اجرا می شود، گفت: مهمترین ماموریتی که همه دستگاههای اجرایی با محوریت منابع طبیعی دارند، حفظ منابع آب، خاک و پوشش گیاهی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز پویش "بذرکاری برای احیای زاگرس، گفت: اجرای این پویش از امروز در ۱۱ استان منطقه زاگرس و ۷۴ شهرستان آغاز شد.
به گزارش ایرنا؛ پویش مردمی بذرکاری احیای جنگلهای زاگرس امروز به صورت همزمان در ۱۱ استان زاگرسنشین کشور اجرا شد.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز برای اجرای این پویش به استان همدان سفر و از طرحهای مختلف حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان های نهاوند و ملایر بازدید کرد.
شهرستان ملایر با وسعتی حدود ۳۲۰ هزار هکتار، دارای حدود ۱۷۰ هزار هکتار اراضی ملی است که شامل ۲۵۱ پلاک است.
نظر شما