عادل عربی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فروسیلیس یعنی تولید مخلوط سیلیس و آهک در کنار کربن و ماده ای که تولید می شود "ای.اس.آی ۲" است که در کارخانه های تولید فولاد به کار می رود.
وی اضافه کرد: ۶ واحد از ۱۵ کارخانه فروسیلیس فعال کشور در همدان قرار دارد و سه واحد هم در حال اضافه شدن است بنابراین مجوز جدید برای راه اندازی کارخانه فروسیلیس و توسعه واحدهای موجود داده نمی شود.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: این مجموعه به سمت کاهش آلایندگی در استان پیش می رود که در این راستا باید واحدهای فروسیلیس و تولید فرآورده های معدنی موجود نیز در راستای مدیریت و کاهش آلایندگی تلاش کنند.
عربی ادامه داد: واحدهای فرآوری سیلیس و سیلیس کوبی به علت انتشار ذرات و گاز، آلاینده هستند و اقدامات صورت گرفته برای کاهش آلودگی تاکنون کافی نبوده و استمرار آلایندگی مشهود است.
وی گفت: جلسات مختلفی برای کاهش آلایندگی این واحدها برگزار شد و این واحدها نتوانستند مجوزهای مورد نیاز را دریافت کنند یا پروانه بهره برداری بگیرند.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهارکرد: بر اساس قانون تا زمانی که آلایندگی رفع نشود به هیچ وجه امکان موافقت با تداوم فعالیت این واحدها وجود ندارد.
عربی تاکید کرد: محیط زیست هیچگاه با سلامت مردم معامله نکرده و مجوز ادامه فعالیت و کار برای واحدهای آلاینده صادر نمی کند.
وی اضافه کرد: اداره کل محیط زیست همدان با ملاک قرار دادن سلامت مردم و محیط زیست تا کنون در برابر واحدهای آلاینده محکم ایستاده و کوتاه نیامده و در همه جلسات با این قبیل واحدها برخورد کرده است.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان افزود: اصرار و تاکید این مجموعه بر رعایت اصول زیست محیطی موجب شده واحدهای آلاینده با صرف هزینه های میلیاری به سمت کاهش آلودگی پیش بروند.
عربی مهمترین اقدام محیط زیست را کشیدن ترمز صدور مجوز جدید برای واحدهای آلاینده دانست و گفت: هر چند نمی توان آلودگی را به حد صفر رساند اما تا حد امکان برای کاهش میزان آلاینده ها باید از منظر مدیریت واحدها با استفاده از تجهیزات نوین تلاش کرد.
وی تاکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست همدان نه تنها با فعالیت واحدهای فروسلیس آلاینده بلکه دیگر فعالیت های صنعتی استان بدون مماشات و به صورت جدی و قانونی برخورد کرده است.
نظر شما