روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس، پنجشنبه از قول هادی شهدوست شیرازی افزود: مقاصد گردشگری بهعنوان کانون اصلی جذب گردشگران، نقشی بنیادین در توسعه صنعت گردشگری دارند و زمانی میتوان یک مقصد گردشگری را متمایز و موفق جلوه داد که بتوان تجربههای منحصربهفرد و جدیدی را به گردشگران ارائه داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس ادامه داد: این وظیفه بر عهده رویدادهای گردشگری گذاشته شده است و رویداد در ترکیب با توسعه گردشگری باعث شکلگیری جاذبه در میان گردشگران میشوند و از طریق برنامهریزی، بازاریابی و اجرای اصولی، بهعنوان یکی از استراتژیهای مهم برای توزیع گردشگری به صورت عادلانه و منظم در مناطق مختلف و در زمانهای مختلف محسوب میشود.
او با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا از ظرفیت گردشگری رویدادها بیشترین بهره را عاید فعالان گردشگری استان فارس کنیم، گفت: جشنواره گل نرگس شهرستان خفر از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰ در روستای تاریخی کَراده، از توابع بخش مرکزی این شهرستان برگزار میشود.
شهدوست شیرازی بیان کرد: سطح زیر کشت گل نرگس در این شهرستان به بیش از ۳۵۰ هکتار بالغ میشود، این منطقه یکی از قطبهای اصلی تولید گل نرگس در کشور بوده و تجربه حضور در باغهای این منطقه و آشنایی با فرآیند برداشت گل نرگس میتواند تجربهای ارزشمند برای گردشگران داخلی و خارجی باشد و افزون بر این، عرضه محصولات باغی و کشاورزی شهرستان بهصورت خام و فرآوری شده نظیر انار، رب انار، ناردونه، انواع عرقیات گیاهی، بادام، انواع ارقام خرما، عرضه صنایعدستی تولیدشده به دست هنرمندان صنایعدستی شهرستان نظیر انواع دستبافتهای روستایی و عشایری، محصولات حصیری، سفال و شیشهگری و عرضه محصولات لبنی از دیگر برنامههای تعریفشده در این جشنواره است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: در کنار حضور در جشنواره گل نرگس بازدید از سایر جاذبههای گردشگری شهرستان خفر نظیر آرامگاه جاماسپ حکیم در روستای، بقعه شیخ خلیفه در روستای جِرِه و آبشار مروارید خفر در شهر باب انار میتواند در برنامه گردشگران و بازدیدکنندگان قرار گیرد و همچنین مجموعههای گردشگری و اقامتگاههای بومگردی شهرستان نیز آماده ارائه خدمات مطلوب اقامتی و پذیرایی به گردشگران ورودی به شهرستان خفر هستند.
خفر از شهرستانهای استان فارس است که در ۱۰۹ کیلومتری شیراز واقع شده است. خفر با حدود ۳۵۰ هکتار نرگسزار و تولید بیش از ۱۵۰ میلیون شاخه گل یکی از قطبهای تولید گل نرگس کشور است.
نظر شما