معاون رییس جمهوری در امور مجلس روز سهشنبه هفته گذشته در نشست مسوولان کانونهای بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفهای کشور در مشهد گفت: سند تحول دولت به صورت موضوعی و نه وزارتخانهای، با کمک اندیشکدهها و افراد صاحبنظر تدوین شده و مورد جرح و تعدیل قرار گرفته و به زودی رونمایی خواهد شد.
سیدمحمد حسینی افزود: سند تحول دولت میبایست تبدیل به گفتمان شده و مورد مطالبه قرار گیرد.
وی ادامه داد: برخی روشهای مدیریتی را باید برای بهبود وضع موجود تغییر دهیم تا وضع نامناسب کنونی اصلاح شده و تغییر یابد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای نیز در این همایش گفت: شاخص بودجهای این دانشگاه بسیار اندک است و از مسوولان سازمان برنامه و بودجه درخواست میکنم به تبعیضی که علیه این دانشگاه وجود دارد، پایان دهند.
ابراهیم صالحی عمران افزود: براساس جداول سازمان برنامه و بودجه، میزان بودجه این دانشگاه حتی از یک هنرستان کارودانش نیز کمتر است و در شرایطی که سرانه بودجه منظور شده برای یک هنرجوی کارودانش و هنرستان ۸۰ میلیون ریال است، این رقم برای یک دانشجوی فنی و حرفه ای ۵۳ میلیون ریال میباشد.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات نیز روز سهشنبه هفته گذشته در بازدید از مراکز پرورش ماهیان خاویاری شهرستان سبزوار گفت: صادرات محصول خاویار طی یک سال گذشته ۱۶ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشت.
ناصر کرمی راد افزود: پارسال سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ تن خاویار در کشور تولید شد.
وی ادامه داد: از این میزان تولید علاوه بر صادرات بخشی از خاویار، یک هزار تن گوشت ماهیان خاویاری نیز از طریق گمرگ و مسافران صادر شد.
رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هم روز چهارشنبه هفته گذشته در همایش "طرح ملی یاس" (یاران آسیبستیز) در مشهد گفت: فشار تحریمها بر این نهاد مانعی برای اجرای اقدامات بشردوستانه است که این وضعیت قابل قبول و پذیرش نیست.
پیرحسین کولیوند مجمع جهانی را مورد خطاب قرار داد و پرسید: چرا جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که اهداف بشردوستانه دارد باید تحت فشار تحریمها برای انجام امور انسانی با مانع مواجه باشد؟
وی همچنین با اشاره به سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، جوانان را در برهههای مختلف نماد ایستادگی و مقاومت توصیف و بیان کرد: باید حضور این نمادها را در کشور و در انجام امور مختلف اجتماعی تقویت نمود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور نیز در این همایش گفت: استفاده از ظرفیت جوانان زیرپوشش فرصتی برای این نهاد محسوب میشود.
سید مرتضی بختیاری افزود: جوانان فعال بسیار زیرپوشش این نهاد هستند که میتوانند با فراگیری آموزشهای لازم در زمانهای مورد نیاز به صورت افتخاری ارائه خدمت کنند.
وی مددجویان کمیته امداد را ولی نعمت این نهاد خواند و ادامه داد: بانوان مددجو نیز با گذراندن دورههای امدادگری می توانند در زمانهای ضروری به خوبی نقش آفرینی کنند.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این همایش به جمعیت ۵۰۰ هزار نفری دختران زیرپوشش این نهاد در کشور اشاره و بیان کرد: سن ۳۵ هزار نفر از این دختران بین ۳۰ تا ۴۵ سال است.
حجتالاسلام علی جعفری دختران با سن بالای ۳۰ سال را برخوردار از بالاترین ظرفیت فعالیتهای موثر اجتماعی دانست و افزود: دیدگاهی رایج که دختران با سن بیشتر از ۳۰ سال را آسیبدیده تلقی میکند، یک آسیب است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم چهارشنبهشب هفته پیش در نشست با رییس، اعضای هیات رییسه، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: کارهای فرهنگی نوعی سرمایهگذاری است و رشد فرهنگی و شخصیت اجتماعی دانشجو با کار فرهنگی شکل میگیرد که نتیجه آن در آینده در عرصه جامعه دیده میشود.
عباس شیراوژن افزود: معاونت فرهنگی دانشگاه باید شاخصه ها و هنجارهای فرهنگی دانشگاه را با اقدامات و برنامه های فرهنگی ارتقا دهد و استادان دانشگاه هم باید تجربه های موفق زندگی خود را به دانشجویان منتقل کرده و در رشد شخصیتی آنان اثرگذار باشند.
معاون امور مجلس و توسعه پشتیبانی وزارت نیرو نیز روز چهارشنبه هفته گذشته در حاشیه نشست مسوولان کانونهای بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفهای گفت: رویکرد جامعه باید از کارمندی و دانشمحوری صرف به سوی نگاه مهارتی و ایجاد اشتغال تغییر کند.
احمد حیدری افزود: دانشگاه فنی و حرفهای یک ظرفیت ویژه برای تحقق این امر است و امروز بحث اشتغال و بیکاری و ایجاد شغل به رغم اینکه ظرفیتهای خدادادی بسیار در حوزه معدن، کشاورزی و صنایع دستی داریم، یکی از چالشهای مهم کشور است، چرا که بیشتر ظرفیتهای کشور معطل مانده و نتوانسته ایم جوانان مستعد، ماهر و تکنسین برای بخشهای مختلف تربیت کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران هم روز چهارشنبه هفته پیش در نهمین همایش نشان تجاری (برند) مشهد با اشاره به تاکید رییس جمهوری بر احیای واحدهای تولیدی راکد گفت: بررسیهای انجام گرفته نشان میدهد بیش از ۴۲ درصد از واحدهای راکد کشور یا توسط سرمایه گذاران جدید یا با مشارکت آنان احیا شده است.
علی رسولیان افزود: مسیر احیای واحدهای تولیدی راکد فقط تامین مالی یا کمک مالی بانکها یا حل مشکلات جزیی آنها نیست بلکه به این معنا است که واحدهای راکد به دست افراد توانمند احیا شده و همگرایی بین صاحبان واحدهای راکد با سرمایه گذاران توانمند کشور به وجود آمده است.
رییس مجلس شورای اسلامی هم روز پنجشنبه هفته گذشته در مراسم هشتاد و چهارمین سالگرد شهادت آیت الله سیدحسن مدرس در اجتماع مردم کاشمر گفت: ما در سروسامان دادن به مسائل اقتصادی دچار مشکلات و ضعفهایی بوده و کارنامه قابل قبولی نداریم و حال آنکه کشور ما ظرفیت بسیار برای برخورداری از یک اقتصاد آبرومند و قوی دارد و مسوولان باید در این مسیر تلاش بیشتری داشته باشند.
محمدباقر قالیباف افزود: وجود این ضعف ها و مشکلات در حوزه اقتصادی به دلیل نبود امکانات نیست، چرا که کشور ما فقیر نیست و ظرفیت های بسیار برای توسعه و پیشرفت دارد.
وی ادامه داد: ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس، ادعای انقلابی بودن داریم و حال آنکه فرد انقلابی نمی تواند به مشکلات بی توجه باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین در دیدار با جمعی از نخبگان منطقه ترشیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدرس گفت: ما زمانی می توانیم صفت "انقلابی" را برای مجلس و دولت استفاده کنیم که خروجی کار آنها نیز همین موضوع را به خوبی نشان دهد.
وی با بیان اینکه ارتباط دولت با سرمایه گذاران و مردم باید اصلاح شود افزود: کسانی که سیاستهای حمایتی از تولید را به رانت تبدیل میکنند، همچون سلولهای سرطانی هستند که باید مانع رشد آنها شده و با آنها مقابله کنیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران هم روز پنجشنبه هفته پیش در حاشیه دومین جشنواره کشوری حضرت علی اصغر (ع) در مشهد گفت: پهپادها نقش تعیین کنندهای در سرنوشت جنگهای کنونی دارند و به لطف خدا و حمایت سلسله مراتب موجود در کشور پیشرفتهای خوبی در این حوزه و سایر صنایع موشکی، ادوات دفاعی و ضد تانک داشتهایم.
امیر سرتیپ عباس فلاح افزود: تحریم هایی در طول انقلاب اسلامی شکل گرفت که برخی از آنها علیه سامانههای دفاعی کشور بود و به همین دلیل باعث رشد فزایندهای در صنایع دفاعی کشور شد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز روز پنجشنبه هفته گذشته در بازدید مشترک با علی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی تربتحیدریه گفت: یک طرح دو فوریتی تنظیم شده که براساس آن هیچ واحد تولیدی در کشور به دلیل تخلف سرمایه گذار یا مدیر آن نباید مهر و موم شود و این طرح تا هفته آینده در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد.
عزت الله اکبری تالارپشتی افزود: طرح دیگر مجلس در خصوص رفع موانع تولید مربوط به الزام دولت به استقرار دیپلماسی اقتصادی و فعال کردن سفارتخانه هاست تا این مراکز بتوانند در خارج از کشور چهره اقتصادی پیدا کرده و خروجی مفید داشته باشند.
نظر شما