طرح هرمزگان با وضعیت آبی کرونایی از مناطق ساحلی شهر بندرعباس آغاز شود

بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان گفت: طرح هرمزگان آبی در استان را می‌توان با تعیین نواحی با وضعیت آبی کرونایی در مناطق ساحلی شهر بندرعباس آغاز کرد.

مهدی دوستی روز شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان افزود:باتوجه به واکسیناسیون بسیار خوب در استان نیاز است در ادامه اجرای طرح هرمزگان آبی، نواحی با وضعیت آبی در سطح شهرستان‌ها و مناطق شهری با درنظر گرفتن شاخص‌هایی تعیین شود.
وی بیان داشت: شاخص‌ها برای تعیین نواحی آبی باید دریافت ۲ دز واکسن توسط همه کارکنان ارائه خدمات و افراد شاغل، داشتن کارت بهداشت توسط همه کارکنان و رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی باشد.
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم اجرای تمامی مصوبات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهارداشت: دبیرخانه این ستاد باید گزارشی از میزان تحقق و اجرای مصوبه‌ها را آماده و ارائه کند.
دوستی با تاکید بر اینکه فرمانداران با جدیت افزایش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را پیگیری و بر آن نظارت کنند، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنترل ویروس کرونا بسیار موثر است و باید همچنان از سوی همه مورد توجه باشد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عصر امروز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا از افزایش موارد تشخیص و ابتلای به کرونا در ۹شهر هرمزگان طی هفته گذشته خبر داد.
دکتر فاطمه نوروزیان افزود: هفته گذشته موارد تست و غربالگری در استان پنج درصد کاهش یافت اما موارد ابتلا، افزایش ۱۳درصدی را نشان می دهد.
وی متذکر شد: با وجود افزایش موارد ابتلا، تعداد بیماران بستری شده تغییری نکرده و آمار فوتی ها نیز در مدت یاد شده ۶۶درصد کمتر شده است.
وی بیشترین موارد افزایش ابتلا را در شهرستان حاجی آباد اعلام کرد که بر اساس گزارش های رسیده، عروسی هایی با تعداد میمانان زیاد در این شهرستان برگزار شده و میزبان مسافران استان های مجاور برای حضور در عروسی ها نیز بوده است.
رییس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی استان از جاسک، خمیر، ابوموسی، کیش، قشم و رودان به عنوان شهرهایی نام برد که پس از حاجی آباد، افزایش موارد ابتلا به کرونا در آنها گزارش و ثبت شده است.
دکتر نوروزیان تصریح کرد: کاهش رعایت شیوه نامه های(پروتکل) بهداشتی از مهم‌ترین دلایل افزایش تعداد مبتلایان در استان است.
به گفته وی، متاسفانه برخی از مردم گمان می کنند رعایت فاصله اجتماعی به تنهایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا کافیست و نسبت به استفاده از ماسک مانند گذشته حساس نیستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد:هرچند هرمزگان از استان های صدرنشین در واکسیناسیون افراد واجد شرایط است اما افرادی که واکسن نزده اند نیز می توانند در افزایش میزان ابتلا تاثیرگذار باشند.
وی اضافه کرد: بر اساس آخرین بررسی هاحدود ۱۴۹هزار نفر از افراد واجد شرایط در هرمزگان هنوز برای زدن اولین دز اول واکسن مراجعه نکرده اند و تعداد افرادی که هنوز دز دوم واکسن را نزده و میزان ایمنی آنها در برابر کرونا کامل نشده بیش از ۲۱۲هزار نفر است.
دکتر نوروزیان خاطرنشان کرد: رسانه ها، اعضای خانواده، دوستان و  همکارانی که باید این افراد در ارتباط هستند باید احساس خطر کرده و این افراد را نسبت به زدن واکسن ترغیب کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha