دفتر نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در مطلب ارسالی روز یکشنبه از قول علیرضا پاک فطرت در بازدید از بیمارستان بعثت شیراز افزود: امید است که مجلس بتواند قانون تعارض منافع را سریعتر به تصویب رساند و برخی مشکلات از جمله در حوزه وزارت بهداشت از میان برداشته شود.
وی اظهار داشت: به نظر میرسد که تعارض منافع در بخش بهداشت و درمان علاوه بر محدود کردن پذیرش دانشجو در سایر بخشها هم مشکلاتی را به وجود آورده است که انتظار میرود مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دقت لازم را در این زمینه داشته باشند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از خدمات کادر درمان کشور گفت: بیمارستان بعثت در اوج شیوع کرونا، داوطلبانه یک بخش را به بیماران کرونایی اختصاص داد که سبب شد، جان تعداد زیادی از مردم نجات پیدا کند.
پاک فطرت همچنین اظهار داشت: از آنجایی که بیماران بدحال از استانهای همجوار به شیراز میآیند و در شیراز درمان میشوند؛ بیمارستان بعثت هم سهم بسزایی در بهبود این بیماران دارد.
وی فعالسازی همه ظرفیتهای این مرکز درمانی را خواستار شد و اضافه کرد: بخش قلب این بیمارستان با حدود بیش از یک هزار و صد مترمربع زیربنا تعطیل است، در حالی که در این بخش تمام امکانات سختافزاری و نرمافزاری وجود دارد.
در این بازدید، حاج خوشبویی موسس و مدیر بیمارستان بعثت گفت: این بیمارستان از ابتدای شیوع کرونا در اواخر سال ۱۳۹۸، نسبت پذیرش و درمان بیماران بستری کرونایی به تعداد حدود ۱۶ هزار نفر روز تخت و درمان بیش از پنج هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی به صورت سرپایی اقدام کرد و بیش از ۲۷ هزار سی تی اسکن ریه برای این بیماران انجام داد.
پاک فطرت نماینده شیراز و زرقان در این بازدید از پرسنل و کادر درمان و مسئولان بیمارستان بعثت قدردانی کرد.
بیمارستان بعثت از جمله بیمارستانهای عمومی (جنرال) مجهز در شیراز است. این بیمارستان درسال ۱۳۸۷ تأسیس شد.
در جلسه علنی 16 آبان 1400 مجلس شورای اسلامی، نمایندگان با کلیات طرح مدیریت تعارض منافع و بررسی دو شوری آن موافقت کردند و جزییات این طرح برای بررسی به کمیسیون اجتماعی بازگردانده شد.
بنا بر این طرح، تعارض منافع عبارت است از موقعیتی که منافع شخصی مشمولان این قانون با انجام بیطرفانه و بدون تبعیض وظایف حرفهای و اختیارات قانونی آنها دچار تعارض شود.
بر این اساس، وظایف حرفهای، آن دسته از وظایفی را شامل میشود که قانون برای پست سازمانی اشخاص تعیین کرده یا بهموجب حکم یا قرارداد یا اقتضائات شغلی وظایفی برای وی پیشبینی شده است.
در این طرح، مقصود از مدیریت تعارض منافع چنین بیان شده است: همه اقدامات و تدابیر اداری، نظارتی، قضائی و شبهقضائی لازم برای پیشگیری از ترجیح منافع شخصی بر منافع عمومی.
منافع شخصی مورد نظر طراحان این طرح نیز شامل منافعی است اعم از بالفعل و بالقوه، مالی یا غیرمالی که تماماً یا جزئاً عائد یک شخص، بستگان، شرکا یا نمایندگان او میشود.
پیش از این مجید انصاری سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلام، هدف از ارائه طرح مدیریت تعارض منافع را مقابله با رانت و فساد در کشور عنوان کرد و در عین حال گفت: قانون نباید به نحوی تصویب شود که دست مدیران در نوآوری، ابتکار و خلاقیت بسته شود.
نظر شما