دانشجویان زمینه‌ساز و ایجادکننده جنبش‌های بیداری هستند

ساری - ایرنا - مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت : دانشجویان زمینه‌ساز و ایجادکننده جنبش‌های بیداری هستند و ویژگی بارز آنان آرمان‌گرایی و پرهیز از مصلحت‌گرایی و محافظه‌کاری است.

به گزارش ایرنا، عبدالوحید فیاضی روز سه‌شنبه در آیین شانزدهم آذر، روز دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران افزود: برخی افراد در برخی از کشورهای جهان اعتقاد دارند که بین حاکمیت و نخبگان جامعه می‌بایست مرز کشید اما این رویکرد اشتباه و منسوخ شده و باید از اندیشه خواص برای پیشرفت و آبادانی در یک جامعه همواره بهره برد.

وی با بیان اینکه، بهترین حکومت آن است که دانشمندان و عالمان دغدغه‌ها را بیان کنند و خواص باید محور گره‌گشایی از مشکلات یک جامعه باشند، گفت: دانشجویان به‌عنوان بهترین خواص در جامعه جایگاه ویژه‌ای دارند و زمینه‌ساز بیداری و جنبش برای آرمان‌خواهی هستند.

فیاضی با اشاره به اینکه، ویژگی بارز دانشجویان، آرمان گرایی و مقابله با مصلحت اندیشی است و این افراد نخبه و کاردان از محافظه کاری دوری می‌کنند، اضافه کرد: دانشجویان به دلیل آنکه به دنبال نان و نام نیستند از صادق‌ترین خواص در جامعه هستند و دانشجو ذاتش اخلاص است و با اخلاص فکر و رفتار می‌کند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه، ۱۶ آذر نماد مبارزه با استکبار، استقلال طلبی و ظلم ستیزی بوده و این نگاه آرمانی با افق روشن برای آینده ایران اسلامی است، تصریح کرد: دانشجویان مشعل‌داران آگاهی برای سیاست ورزی در جامعه هستند و در کنار توجه به علم و دانش، دانشجو می تواند در مسیر مسایل سیاسی قدم بگذارد.

 دانشجویان زمینه‌ساز و ایجادکننده جنبش‌های بیداری هستند

۱۶ آذر، نماد عدالت‌خواهی

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در ادامه افزود: روز ۱۶ آذر ماه، روز استکبارستیزی، عدالت‌خواهی و ایثار است که دانشجویان در این روز نشان دادند که می‌توان با اندیشه‌های ناب اسلامی و اعتقادی در مسیر حق و عدالت حرکت کنند.

سید یوسف هاشمی خاطر نشان کرد: این روز ارزشی روز مطالبات آرمان‌های اصیل یک ملت آزاده است چرا که خون شهدای گرانقدر دانشجویی در رگ‌های جوانان کنونی هم وجود دارد و همواره دانشجو عصر امروز، از آرمان‌های امام راحل و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب دفاع خواهند کرد.

وی تصریح کرد: دانشگاه قلب یک جامعه است و دانشجو به عنوان عنصر اصلی در توسعه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی می تواند نقش‌آفرینی کند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران گفت: آنچه که از محیط دانشجویی انتظار می رود توجه بیش از پیش به رویکردهای علمی، اندیشه دینی و اعتقادی و احیای معرفت و اخلاق در جامعه است و همچنین نگاهی در دانشگاه‌های اسلامی ایران وجود دارد چراکه شخصیت‌های فرهیخته‌ای مانند شهید چمران و شهید باکری و دیگر شهدای ارزشیاز دل این دانشگاه پرورش یافتند.

هاشمی افزود: نظام اسلامی از چهار رکن، رهبری، مسوولان، مردم و خواص تشکیل شده است که تمام این ارکان برای استمرار سربلندی و اقتدار این نظام مقدس در تلاش هستند و دانشجویان با قرار گرفتن در لایه خواص همواره برای پیشبرد آرمان‌های رهبر معظم انقلاب باید در تلاش باشند.

وی خاطر نشان کرد: بعد از تشکیل نظام و دولت اسلامی، ایران اسلامی درصدد ایجاد تمدن اسلامی است و در این گام هم توفیق‌های زیادی کسب شده است و باید با واگذاری مسوولیت‌ها به مدیران جوان، حزب اللهی، جهادی، فساد ستیز، و عدالت خواه برای پیشبرد اعتلای این میهن سرافراز در تلاش باشیم تا با افزایش موفقیت‌ها سایر کشورها هم از ایران اسلامی الگو برداری کنند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران ادامه داد: در سند گام دوم انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب به نقش جوانان و خودباوری تاکید دارند و اگر مدیر جهادی باشد دغدغه‌های کشور کمتر می‌شود و همه ما باید به این دولت خدمتگزار کمک کنیم تا این کشور به سر منزل مقصود برسد.

هاشمی تصریح کرد: برای رسیدن به این مراحل از پیشرفت نقش دانشجویان انکارناپذیر است و اگر هر کشوری بخواهد بر مدار توسعه قرار گیرد، باید به نقش دانشجو و دانشگاه‌ها توجه ویژه داشته باشد.

۱۶ آذرماه به منظور گرامی‌داشت یاد سه دانشجو (مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی) که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون، معاون رییس‌جمهوری وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا در سال ۱۳۳۲ به شهادت رسیدند، با عنوان روز دانشجو نام‌گذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha