دانشجویان برای مفید بودن در جامعه تلاش کنند

بندرعباس - ایرنا - رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان گفت: دانشجویان فکر کنند چگونه می‌توانند برای دوستان، اطرافیان و جامعه خود مفید باشند و برای مفید بودن تلاش کنند.

احسان کامرانی روز سه‌شنبه در مراسم 16 آذر و روز دانشجو در جمع دانشجویان واساتید این دانشگاه افزود: این آشکار است که مفید و مثبت بودن بهتر از منفی بودن است و دوست داشتن دیگران دارای اهمیت بسیاری است.

وی ادامه داد: دانشجویان در این مسیر خود را از نظر جسمی، روحی و علمی تقویت کنند و با ورزش و تفریح‌های سالم و مفرح انجام دهند و برای لذت بردن از خواندن تمرین کنند.

وی خطاب به دانشجویان اضافه کرد:‌ خواندن لذت بخش است و از کوچکترین فرصت‌ها به مانند مقام معظم رهبری برای مطالعه بهره‌برداری کنید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ابراز کرد: دانشجویان می‌توانند برای تقویت بنیه علمی خود علاوه‌بر بهره‌گیری از استادان و کتاب‌های درسی از مطالعه منابع غیر درسی، برخط، دیجیتال و تجربه‌های دیگران هم استفاده کنند.

کامرانی گفت:‌ شاید استادی که درس می‌دهد از نظر دانشجو قوی نباشد اما امروز به توسعه فناوری‌های ارتباطی امکان جستجو در بین میلیون‌ها منبع برخط علمی فراهم شده که می‌توان از آن‌ها برای تقویت علمی استفاده کرد.

وی از دانشجویان خواست خود را گرفتار شبکه‌های اجتماعی و اینترنت نکرده و مطالعه داشته باشند و گفت: خواندن مقداری سخت است اما هیچ کدام از این‌ها جای مطالعه را نمی‌گیرد و به کلاس درس هم بسنده نشود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان افزود:‌ آینده کشور و جامعه بدست دانشجویان و جوانان امروز رقم می‌خورد و این شعار نیست، باور شخص اول کشور هم همین است.

کامرانی گفت: دانشجویان و جوانان بایستی به توانایی‌های خود باور داشته باشند و مسوولان دانشگاه به عنوان خدمتگزاران در کنار آنان بوده و تلاش دارند زمینه رشد و بالندگی‌شان را فراهم سازند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها ۲ سال به علت شیوع بیماری جهانگیر کرونا از دانشجو خالی بودند، افزود: امید می‌رود نیم سال پیش رو دانشگاه‌ها به صورت حضور باشد، دانشجو به دانشگاه روح می‌بخشد و در این ۲ سال دانشگاه بدون روح بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان اشاره کرد: دانشجویان سعی کنند از فرصت دانشجویی برای تقویت بنیه علمی استفاده کنند تا در آینده حسرت روزهای رفته را نخورند.

۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ مدتی پس از کودتای ۲۸ مرداد در حرکت اعتراضی دانشجویان نسبت به گسترش سلطه استکبار جهانی در ایران، سه دانشجو به دست نیروهای شاهنشاهی به شهادت رسیدند؛ دانشجویانی که پس از گذشت ۶۸ سال همچنان نام و یادشان ماندگار است و رهروان آنان، راهشان را ادامه می‌دهند.

 با شهادت سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران به نام‌های «مهدی (آذر) شریعت‌رضوی، مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی» در پی یورش نیروهای امنیتی به این دانشکده و مجروح شدن تعداد دیگری از دانشجویان این روز برای همیشه در تاریخ ایران ثبت شد.

در این با خون پاک سه تن از دانشجویان عزیز در اعتراض به خوی استکباری و گسترش سلطه دولت آمریکا به ایران اسلامی، فضای دانشکده فنی دانشگاه تهران لاله گون شد. این واقعه خونین، با ماهیت استکبارستیزی، روندی را رقم زد که نتیجه نهایی آن تقویت جنبش دانشجویی کشور علیه رژیم پهلوی و قدرت‌های سلطه‌گر جهانی، حمایت از نهضت اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) و مشارکت همه‌جانبه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در پی افکنی، تثبیت و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.

۱۶ آذر نماد خردگرایی، آزادی‌خواهی و روز تجلیل از مبارزات سرنوشت‌ساز دانشجویی است و قدم‌های استوار دانشجو، همواره همگام و همراه با ملت بزرگ ایران بوده و دانشجوی این سرزمین به همان اندازه که در عرصه دانش فعال است، در صحنه دفاع از کیان و هویت دینی و ملی خود نیز امیدآفرین و فداکار است.

روز دانشجو نماد خودباوری، زمان‌شناسی و هوشیاری تاریخی فرزندان ایران در دانشگاه است. آنچه این روز را وارد تقویم مناسبت‌های ملی ایرانیان کرده، شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران توسط رژیم طاغوت است. روزی که سه دانشجو قربانی شدند تا رد خون آنها برای همیشه در چهره دانشگاه نقش ببندد و همواره نماد میهن پرستی، آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی فرزندان این مرزوبوم باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha