دکتر لیلا ژاله جو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مشارکت ۱۲۲ پزشک در گیلان در برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده شهری اظهار داشت: طرح پزشک خانواده از آبان ماه امسال برای بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت در رشت، لاهیجان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، فومن، صومعه سرا، رودسر، لنگرود، تالش و آستارا به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت و تحت پوشش صندوق سلامت همگانی است، افزود: ۱۵۵ هزار و ۲۹۲ نفر در گیلان تحت پوشش صندوق سلامت همگانی قرار دارند که تاکنون ۱۱۴ هزار و ۷۹۲ نفر به پزشک خانواده منتسب شده اند و انتساب بقیه به تدریج در حال انجام است.
معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت استان گیلان بیان داشت: در اجرای این طرح هر بیمه شده صندوق سلامت همگانی گیلان می تواند تحت پوشش یک پزشک خانواده بخش خصوصی قرار گیرد و از پرونده سلامت برخوردار شود.
وی تشخیص بیماری در مراحل اولیه و درمان به موقع را از مزایای پزشک خانواده عنوان و تشریح کرد: در اجرای طرح پزشک خانواده، هر پزشک تک شیفت تا ۷۵۰ بیمه شده و هر پزشک ۲ شیفت تا یک هزار و ۵۰۰ نفر را می توانند تحت پوشش داشته باشند.
معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت استان گیلان با اشاره به اهمیت بهره مندی از طرح پزشک خانواده اظهار داشت: تشخیص بیماری در مراحل اولیه و درمان به موقع از مزایای پزشک خانواده است.
وی افزود: بیمه شدگان تحت پوشش صندوق سلامت همگانی در شهرهای یاد شده می توانند از طریق اداره بیمه سلامت شهرستان محل سکونت، دفاتر پیشخوان یا با استفاده از کد دستوری #۱۶۶۶* از پزشک خانواده خود مطلع شوند.
۱۹ هزار و ۷۴۰ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان نیز در قالب "صندوق سایر اقشار نظام ارجاع یک" از پزشک خانواده بهره می برند ضمن اینکه طرح پزشک خانواده برای روستاییان و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در گیلان نیز پیش از این در سال ۸۴ به اجرا درآمد.
گیلان ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت دارد . هم اکنون یک میلیون و ۲۶۳ هزار و ۵۴۶ نفر در استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
نظر شما