نشست هم اندیشی شاگرد پروری در دانشگاه آزاد یزد برگزار شد

یزد- ایرنا - نشست هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با عنوان « شاگرد پروری، اعتلای ایران» در سرسرای شهید سلیمانی این واحد دانشگاهی با هدف بررسی امور آموزشی و رفع مشکل برگزار شد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه آزاد یزد، نوید نصیری زاده مسئول کانون بسیج استادان این واحد گفت: دانشگاه باید در موضوع صنعت و کسب و کار ،مهارت افزایی کند،نگاه ما نباید به بنگاه اقتصادی به کسب درآمدزایی غیرشهریه ای باشد از فعالیت های فرهنگی استادان در حوزه های مختلف علوم انسانی و هنر  استقبال می کنیم.

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی این دانشگاه هم در مورد مفهوم شاگرد پروری گفت: تا مراتب شاگرد پروری نباشد،استاد پروری شکل نمی گیرد، باید دوره هایی در این مورد برگزار شود .

حجت الاسلام خواجه پور  افزود: اهداف کار از این نوع فعالیت های شاخص با ایجاد گروه ها و عوامل آن  باید به عنوان یک جرقه  ایجاد شود تا مراتب مسیر طی شود.

وی تصریح کرد: بیشترین مشکل عصر حاضر در  کلاس های درس دانشگاه  این است باید در این حوزه کار گسترده تری برای شیوه‌های کلاس داری استاد صورت گیرد و در این مورد باید فکری شود.

  احمد عبدالحسینی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد یزد هم با اشاره به اینکه معیارها و ویژگی های علمی و شخصیتی استاد و شاگرد باید استخراج شود تا معنا پیدا کند، گفت: باید سبک زندگی و تضادها  بررسی شود.

*** عرضه آثار معلولان در فروشگاه ها به رونق کار آنها کمک می کند

یکی از کارآفرینان معلول شهرستان میبد گفت: بعد از راه اندازی کارگاه تلاش کرد با همکاری این افراد محصول تولیدشده از طریق فروشگاه‌های مرتبط عرضه شود.

به گزارش ایرنا مهدی معصومی در بازدید شهردار و اعضای شورای شهر میبد از کارگاه «مون»  مشکل گرانی مواد اولیه و نیاز به تسهیلات برای تامین مواد اولیه برای توسعه کارگاه را از جمله این موارد یاد کرد.

وی در ادامه در مورد چگونگی راه اندازی کارگاه هم اظهارکرد: حدود۱۸ ماه قبل در مسابقه تنیس روی میز اردن سال ۲۰۱۹ میلادی شرکت کرد و با وجود کسب ۲ مدال طلا ،کسی احوالی از او نگرفت، پس از مدتی بیکاری و جست و جوی کار،نتوانست به دلیل معلولیت در شرکت های صنعتی و کارگاه های تولیدی شهرستان مشغول کار شود .

معصومی ادامه داد: به همین منظور برای رفع مشکل و با هدف ایجاد شغل برای خود و دیگر افراد معلول و نیازمند، کارگاه تولید عروسکی راه اندازی کرد.

این کارآفرین میبدی ادامه داد: بعد از راه اندازی کارگاه و با شیوع ویروس کرونا، کارگاه تولید ماسک هم راه اندازی کرد که به مرور فعالیت های کارگاه گسترش یافت و با دریافت تسهیلات ،تجهیزات جدید خریداری کرد و قطعه زمینی هم برای راه اندازی ساختمان جدید کارگاه خریداری شد.

وی به مشکل تردد معلولان و سقف کارگاه که از سال گذشته در یکی از مدرسه ها از سوی آموزش و پرورش مستقر و دایر شد اشاره کرد و از مسئولان خواست از ۲ نفر افراد شاغل کارگاه در ارتباط  با تسهیل ازدواج آنها با پرداخت وام حمایت کنند.

مجید بهارستانی شهردار میبد در این بازدید به راه‌اندازی نمایشگاه فروش محصول با همکاری بانوان چند روز آینده خبرداد و از همکاری شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر نسبت به ساماندهی محوطه کارگاه قول همکاری داد و در ارتباط با مشکل مطرح شده نظرها و پیشنهادهایی هم ارایه شد.

سه هزار و ۳۳۷ معلول در اداره بهریستی میبد پرونده دارند و مرکز این شهرستان ۱۰۶ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد و بر اساس آمارها ۱۰تا ۱۲ درصد جمعیت هرجامعه ای با یک تا چند معلولیت روبرو هستند.

*** درخواست همکاری از شهرهای خواهر خوانده و دانشجویان یزد با شهرداری تاریخی مرکز استان  

سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد از دانشجویان این استان و شهرهای خواهرخوانده درخواست همکاری کرد و گفت:  گسترش آموزش عالی و کیفیت‌بخشی به کمیت آن فرامرزی است و مورد توجه و تأکید کشورهای مختلف قرار دارد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی شهرداری منطقه بافت تاریخی یزد ،علیرضا نقوی به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو در پیامی که به زبان های انگلیسی و فارسی منتشر شد، نوشت: دانشگاه‌ها، جایگاه کشور را در منظومه‌  علمی جهانی تعیین می‌کند و دانشگاه، مدیرآفرین و سرنوشت‌ساز است و نقش مهمی در آموزش، تولید و ترویج علم و پرورش نسلی خلاق دارد.

به گفته وی یکی از مواردی که در تفاهم‌نامه‌ خواهرخواندگی با شهر یزد به‌ خوبی مورد توجه واقع‌ شد ، دیپلماسی علمی دانشگاه‌های یزد و شهرهای خواهرخوانده است و در بافت تاریخی تمامی تلاش خود را به کار خواهیم بست تا مسایل و مشکل شهری را با بررسی علمی و پژوهشی رفع و از توانمندی دانشگاه‌ های استان و شهرهای خواهرخوانده بهره بگیریم.

به گفته شهردار سابق میبد، دانشگاه و شهر نباید ۲ جزیره جدا از هم باشند با برقراری ارتباط می‌توان از ظرفیت دانشگاهیان و دانشجویان در حوزه‌های مختلف استفاده کرد و از این طریق به اهداف مهمی چون کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و همچنین کاهش مشکل شهری برسیم.

تاکنون شهر یزد با ۱۰ شهر آسیایی و اروپایی تفاهم نامه خواهرخواندگی امضا کرد  و یزد به عنوان نخستین شهر تاریخی ایران که دارای ارزش‌های منحصر به فرد جهانی است، در چهل و یکمین اجلاس میراث جهانی در کراکوف لهستان، با حمایت قاطع اکثریت اعضای کمیته میراث بشریِ یونسکو ثبت جهانی شد.

استان یزد ۲هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و یکهزار و ۹۰۰  اثر ثبت ملی دارد.

*** توسعه متوازن مهریز در گروی تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت است   

به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهریز توسعه متوازن و همه‌جانبه این شهرستان در گرو تقویت ارتباط مستمر دانشگاه با صنعت است.

به گزارش ایرنا، محمدجواد برزگر در نشستی با رییسان و تعدادی از استادان دانشگاه‌های شهرستان افزود: ایجاد رشته‌های جدید و جذب دانشجو باید بر حسب نیاز صنعت تعریف و پیگیری شود.

وی ادامه داد: اگر پایان نامه‌ دانشجویان در ارتباط با شرایط شهرستان و نیازهای بخش صنعت تهیه شود، این اقدام علمی نقش مهمی در توسعه و کمک به مردم و ارتقای فعالیت‌های علمی و پژوهشی دارد.

این مسئول با بیان اینکه هرچند هم‌اکنون بین مراکز آموزش عالی مهریز و بخش صنعت ارتباط وجود دارد، بر تداوم و تقویت و استفاده هرچه بیشتر آن تاکید کرد.

به گفته برزگر خیلی از نیازهای واحدهای تولیدی و صنعتی را دانشگاه‌ها می‌تواند با برنامه‌ریزی و جذب دانشجویان رفع کند و باید در این خصوص جدی‌تر اقدام شود.

 وی در ادامه با تبریک ۱۶ آذر، روز دانشجو به نقش دانشجویان در انقلاب‌اسلامی در برنامه‌های مختلف اشاره کرد و یادآور شد: به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا خیلی از برنامه‌ها در فضای مجازی برگزار می‌شود.

معاون فرمانداری مهریز به اهمیت گسترش فعالیت‌های فرهنگی در کنار امور علمی در دانشگاه‌ اشاره کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت‌ها برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در این حوزه بهره گرفت.

در این نشست تعدادی از حاضران به طرح دیدگاه‌های خود برای بهبود و تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه و تقویت آن برای خدمت به مردم بیش از گذشته تاکید کردند.             

مهریز هم‌اکنون سه مرکز آموزش عالی شامل پردیس دانشگاه یزد، پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از سه هزار دانشجو دارد.

در شهرستان مهریز شهرک‌های صنعتی شهید چمران، سایت ۱۹۶ هکتاری، یزدمهر، هرفته، شهرک سنگ، شهرک سریشم و ناحیه صنعتی بهادران با چهار هزار نفر اشتغال فعال است.

مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و شامل یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان و ۴۶۷ آبادی است.

 *** امام‌جمعه مهریز : دانشجویان مبارزه با فساد را مطالبه‌گری کنند

امام‌جمعه شهر مهریز از دانشجویان مومن و انقلابی خواست ،مبارزه با فساد، تحقق اقتصاد مقاومتی و گسترش فرهنگ دینی را در جامعه از مسئولان امر مطالبه‌گری کنند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی روز سه‌شنبه در نشستی به مناسب ۱۶ آذر، روز دانشجو با جمعی از دانشجویان شهرستان افزود: ترویج روحیه مطالبه‌گری و پیگیری منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گسترش یابد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب‌ اسلامی افزود: پیگیری مطالبه مردم از سوی نخبگان و دانشگاهیان رسالت مهمی است که نباید دانشجویان در هیچ شرایطی از آن دوری کنند.

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز بیان کرد: حضور دانشجویان در میدان کار و کمک به دولت برای غلبه بر مشکل فرهنگی و اقتصادی دیگر رسالت های مهم دانشگاهیان است.

محی‌الدینی بیان کرد: روز دانشجو فقط روز خاص نیست و به دلیل نقش مهم دانشگاهیان باید همیشه برای حل مشکل  و برون‌رفت از معضل در جامعه حضوری پررنگ داشته باشند.

وی اظهار کرد: دانشجوی انقلابی تمامی وقت خود را صرف کمک به حل مشکل می‌کند و دولت و مجلس را برای شکست توطئه‌های فرهنگی و اقتصادی دشمنان یاری می‌دهد.

در این نشست تعدادی از دانشجویان و رییسان دانشگاه‌های مهریز به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند، مهریز سه مرکز آموزش عالی شامل پیام نور، آزاد اسلامی و پردیس دانشگاه یزد دارد که سه هزار نفر در  این مراکز مشغول تحصیل هستند.

۱۶ آذر در ایران روز دانشجو نامگذاری شد؛ در واقع این روز، به یاد سه دانشجویی است که در اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون وقت رییس جمهوری  آمریکا با محمدرضا پهلوی آنهم چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ مجددا به قدرت رسید ، از سوی رژیم ستم‌شاهی به شهادت رسیدند.

مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha