ناصر صادقی روز سهشنبه در جلسه شورای مبادلات مرزی آذربایجانغربی افزود: همچنین در راستای تسهیل و ساماندهی مبادلات مرزی باید اخذ استعلام از اتحادیه طی مدت چهار روز انجام گیرد و به نتیجه برسد.
وی افزود: با قیمت گذاری سریع و استعلام به موقع، کالای وارداتی پیله وران در سریعترین زمان ممکن ترخیص شده و وارد بازار میشود.
وی ادامه داد: باید به این مساله توجه شود که دارندگان کارت پیله وری میتوانند ۶۸ قلم کالا را وارد کشور کنند و این واردات باید طبق نیاز داخلی و قوانین مصوب انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی گفت: کارتهای پیله وری میتوانند از سهمیه اختصاص یافته ارزی برای واردات استفاده کنند و افزایش سقف سهمیه کارتهای پیلهوری توسط دستگاههای اجرایی مربوطه پیگیری شود.
صادقی افزود: در راستای تسهیل شرایط و افزایش سهمیه کارتهای پیله وری، صدور کارت به پیله وران مرزنشین تسهیل شود و کارت پیله وری در اختیار آنها قرار گیرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی نیز در این جلسه اظهار داشت: هشت هزار و ۲۰۰ کارت پیله وری فعال در استان فعال است.
غلامرضا بابایی ادامه داد: سهمیه امسال این تعداد کارت پیله وری برای واردات ۱۲۰ میلیون دلار تعیین شده است.
وی بیان کرد: با این آمار برای هر کارت حدود ۱۸ هزار دلار سهمیه واردات تعلق گرفته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی افزود: امسال ۴۳۶ تقاضای کارت پیله وری جدید ثبت شده و متقاضی زیاد است.
بابایی اظهار داشت: آذربایجانغربی طی سال گذشته رتبه نخست جذب سهمیه از کارتهای پیله وری را داشت و از ۲۰۰ میلیون دلار سهمیه، حدود ۱۶۰ میلیون دلار جذب شده بود.
به گزارش ایرنا، در ادامه این جلسه حاضران به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
پیله وری از جمله مهمترین راههای صادرات و واردات توسط مرزنشینان و ایجاد درآمد برای آنان است.
نظر شما