به گزارش ایرنا، سردار حمید خرمدل روز چهارشنبه در نشست اخلاق رسانه ای و جهاد تبیین کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج با اشاره به اینکه فضای مجازی علاوه بر فرصت بودن به یک معضل تبدیل شده، اظهار داشت: انتشار اخبار منفی و برخی آسیب های اجتماعی رایج در فضای مجازی چهره استان را تا اندازه ای مخدوش کرده است.
وی افزود: مهمترین نتیجه و پیامد منفی این اقدام فرار سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی از کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: استان در عین داشتن ثروت های کم نظیر فقیر بوده و بخش عمده این وضعیت نیز مربوط به حوزه فرهنگی و خُرده فرهنگ ها است.
سردار خرمدل عنوان کرد: مسائل و مشکلات فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه استان شناسایی و اطلاع رسانی شود زیرا در این صورت بهتر می توان آنها را برطرف کرد.
وی ابراز داشت: مسئولان بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد نیز در این زمینه مدیریت و جهت دهی لازم را انجام دهند.
سردار خرمدل گفت: مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت نقدپذیری را در مقابل نقدهای منصفانه و دلسوزانه خبرنگاران و اصحاب رسانه استان افزایش داده و پاسخگویی مناسبی به آنها داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: یکی از عرصه های مهم اخلاق رسانه ای و جهاد تبیین که انتظار می رود بیش از پیش از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه این استان رعایت شود انعکاس هر چه بیشتر خدمات، برکات و دستاوردهای نظام در عرصه های استانی، ملی و فراملی است.
حجت الاسلام سیروس حکمتی نیک اظهار داشت: این موضوع مهم تاکنون به طور شایسته در رسانه های کهگیلویه و بویراحمد منعکس نشده و کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: فضای مجازی یکی دیگر از عرصه های اخلاق رسانه ای و جهاد تبیین است که باید خبرنگاران و اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد هر چه بهتر و بیشتر به انتشار مبانی دینی، آموزه های اسلامی و فضایل و ارزش های اخلاقی در فضای مجازی بپردازند.
نماینده ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم الزاماتی دارند و لازم است که بایدها و نبایدهای اخلاق رسانه ای را به نحو مطلوبتری رعایت کنند.
حجت الاسلام حکمتی نیک عنوان کرد: چنانچه اخلاق رسانه ای از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد رعایت شود مقوله اطلاع رسانی آنان نیز اثرگذارتر است.
وی ابراز داشت: برخی از بایدهای اخلاق رسانه ای شامل امانتداری، پایبندی به منافع و مصالح عمومی نظام و کشور، تجزیه و تحلیل صحیح وقایع و رویدادها و تلطیف فضای جامعه هنگام بروز انواع بحران ها است.
حجت الاسلام حکمتی نیک گفت: مهمترین نبایدهای اخلاق رسانه ای نیز شامل حرمت شکنی، هتاکی، توهین، افترا و بی احترامی، سانسور و دگرگون کردن اخبار، سرقت ادبی، بزرگنمایی وقایع و رویدادها، انکار یا حذف بخشی از اخبار، اشاعه فساد و مسائل ضداخلاقی و ورود به حریم خصوصی افراد است.
مسئول بسیج اقشار سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: توقع از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان آن است که در بیان مطالبات، مسائل و مشکلات مردم و جامعه بیش از پیش به حقایق توجه کنند.
سرهنگ جمشید ارسلان جو اظهار داشت: اطلاع رسانی از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد بدون جهت گیری و همراه با امیدآفرینی باشد.
وی افزود: بنا و ریکرد اصلی بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد جذب حداکثری افراد و استفاده از تمامی سلایق و علایق است.
۶۰ خبرنگار فعال بسیجی مرد و زن کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اهدای لوح سپاس و جوایز ارزنده تجلیل شدند.
نظر شما