کیامرث حاجیزاده چهارشنبه شب با اعلام این مطلب به رسانه به سفر چهار ماه پیش به لنده و پیگیری مجدانه برای به نتیجه رسیدن پروژهها، اشاره کرد و اظهار داشت: نماینده ولیفقیه در استان به صورت تلفنی پیگیر طرحها بودند، ۷۰ درصد مواردی که در سفر گذشته به لنده وعده دادیم به نتیجه رسیده است.
وی افزود: اقدام خوبی در دشتبن و پل تراب صورت گرفته است و پروژه آبرسانی به شهر فجر و شهید رجایی که پنج هزار و ۴۰۰ نفر را شامل میشود به بهرهبرداری رسید.
حاجیزاده با بیان اینکه خدمات نظام جمهوری اسلامی مشخص و محرز است، تصریح کرد: محرومیتها زیاد بوده هر چه کار کنیم باز نیاز به کار بیشتری است، اولویت ما رسیدگی به مناطق محروم است.
به گفته معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اعتبارات محرومیتزدایی ابلاغ و به پروژهها اختصاص داده شد.
وی ابراز داشت: مصوب شده مشکل آنتندهی در لنده ظرف دوماه آینده حل شود و شرکت زیر ساخت و مخابرات مشکل ایمنی فیبرنوری را رفع کند.
حاجیزاده عنوان کرد: پیگیری آسفالت جادههایی که اعتبار دارند به راهداری واگذار شد جادههای منتهی به قبور شهدا در اولویت هستند؛ بنیاد مسکن و بنیاد علوی هم تا قبل از شروع بارندگی بهسازی معابر را انجام دهند.
وی با اشاره به چهار برابر شدن اعتبارات ارزش افزوده شهرداریها، گفت: ۷۰ درصد اعتبارات باید صرف زیر ساختهای شهری و ۳۰ درصد حقوق نیروها شود اما متاسفانه انباشت نیروی غیرمتخصص در شهرداریها باعث معطلی در پروژهها شده است.
حاجیزاده عنوان کرد: امسال اعتبارات خوبی در حوزه عمرانی به استان اختصاص داده شده اما نگران عدم جذب اعتبارات هستیم.
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با اتصال لنده به محور ملی پاتاوه دهدشت این شهرستان از بنبست خارج میشود.
وی ادامه داد: لنده یکی از قطبهای گردشگری استان است؛ میراث فرهنگی زیر ساختهای گردشگری در لنده و منطقه موگرمون را فراهم کند
حاجیزاده ابراز داشت: قبل از سفر به مناطق مختلف استان مشکلات را احصا میکنیم و اولویت عمران و زیرساختها را مشخص و تامین اعتبار میکنیم.
معاون امور عمرانی استاندار با بیان اینکه بیشترین سفر ما به شهرستان دنا بوده، گفت: یکی از بحرانهای که نظام در آن موفق بود موضوع زلزله دنا بود.
حاجیزاده عنوان کرد: اعتبارات زلزله دنا ۱۰۰ درصد اختصاص یافت و با اعتبار زیرساختی، تسهیلات و بلاعوض افزون بر هزار میلیارد به زلزله سیسخت اختصاص یافت.
وی افزود: موضوعاتی مانند مدیریت کرونا، آتشسوزیهای پیدر پی، خشکسالی و سیلاب که به عشایر مناطق استان خسارت وارد کرد.
حاجیزاده تاکید کرد: با این همه تفاسیر پروژههای زیرساختی و عمرانی استان فعال است؛ پروژههای کلنگزنی تامین اعتبار شدند و پروژه هایی که به مناقصه رفتند همه فعال هستند.
نظر شما