میزبانی سومین روز جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی از ۱۱ نمایش

تهران- ایرنا- همزمان با سومین روز از بیستمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی ۱۱ نمایش در بخش‌های صحنه‌ای و میدانی اجرا خواهند شد.

به گزارش ایرنا، ۵ نمایش در بخش صحنه‌ای و ۶ اثر در بخش میدانی، امروز (پنجشنبه ۱۸ آذر ماه) در سومین روز از بیستمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی اجرا خواهند شد.

نمایش کاش چشم نمی‌دید نوشته مهدی صفاری‌نژاد و کار مهدی ملکی از تهران ساعت ۱۵، نمایش پریزاد به نویسندگی سعدی افشار و کارگردانی حسین بابایی از تهران ساعت ۱۶، نمایش راز عروسک نوشته داود فتحعلی بیگی و کار سامان تیرانداز از تهران ساعت ۱۷، نمایش ملی به نویسندگی هنگامه مفید و کارگردانی هادی آذرنگ از رشت ساعت ۱۸ و نمایش یک شب از هزار و یک شب نوشته و کار محسن طباطبایی از تهران ساعت ۱۹، از طریق سامانه‌های تیوال و تلویزیون تئاتر ایران به شکل پخش آنلاین اجرا خواهند شد و به مدت ۲۴ ساعت از زمان اعلام شده، تماشای این نمایش‌ها برای علاقمندان به صورت رایگان امکان‌پذیر است.

همچنین در این روز، نمایش خیمه‌شب بازی خسرو مبارک و شیرین نوشته و کار علی جباری از تهران ساعت ۱۵:۳۰ با مدت زمان ۳۰ دقیقه، نمایش تکم‌چی نوشته و کار امیر زینال‌پور از خوی ساعت ۱۶ با مدت زمان ۲۵ دقیقه، نمایش چمر نوشته و کار پژمان شاهوردی از بروجرد ساعت ۱۶:۳۰ با مدت زمان ۲۰ دقیقه و شبیه‌خوانی قاسم ابن الحسن(ع) به شبیه‌گردانی جمال قاسمی از تهران ساعت ۱۷:۳۰ با مدت زمان ۶۰ دقیقه در پهنه فرهنگی هنری رودکی اجرا می‌شوند.

بر این اساس نمایش تکم‌چی نوشته و کار امیر زینال‌پور از خوی ساعت ۱۱ با مدت زمان ۲۵ دقیقه در ایستگاه مترو تئاترشهر و نقالی فرامرزنامه کار داود معینی‌کیا از تهران ساعت ۱۶:۳۰ در ایستگاه مترو جهاد اجرا خواهد شد.  

میزبانی سومین روز جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی از ۱۱ نمایش

جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی از سال ۱۳۶۸ با همت تعدادی از هنرمندان و فعالان این عرصه در راستای حفظ، معرفی، توسعه و اشاعه هنرهای نمایشی آیینی و سنتی پایه‌گذاری شد.  رویدادی که در گام‌های نخستین به شکل سالانه و از دوره چهارم به شکل دوسالانه برگزار شده و توانسته در کنار معرفی بخش مهمی از آیین‌ها و سنن‌ نمایش ایرانی در راستای معرفی هنرمندان پیش‌کسوت و فعالان جوان این عرصه به دامنه فعالیت‌های نمایش ایرانی و شکل گیری حریان تئاتر ملی سهمی بسزا داشته باشد.  

این رویداد از دوره دوازدهم با محوریت تاکید بر معرفی نمایش‌های آیینی و سنتی ایران به دیگر نقاط جهان با برگزاری سمینار بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی در کنار میزبانی از پژوهشگران نمایش‌های سنتی دیگر کشورها تلاش کرد در همراهی با زنده‌نام دکتر جلال ستاری و دکتر لاله تقیان دو تن از پژوهشگران بنام عرصه نمایش‌های آیینی و سنتی گامی دیگر در راستای جهانی کردن آیین‌های نمایشی کشورمان بر دارد.

 بیستمین جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی از چهاردهم تا بیست و یکم آذرماه ۱۴۰۰ خورشیدی به دبیری داوود فتحعلی‌بیگی برگزار می‌شود. اختتامیه این رویداد ۲۱ آذر ساعت ۱۸ در تالار وحدت برگزار می‌شود.
۱۵۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha