به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا کمرئی» روز پنجشنبه در جلسه بررسی علل وقوع تصادف دانش آموزان در استانداری کرمانشاه، با اعلام اینکه حدود ۴۰ درصد مدارس سطح کشور کمتر از ۵۰ نفر دانش آموز دارند، افزود: آموزش و پرورش به مدارس تجمیعی در روستاهای کشور سرویس آموزشی میدهد.
وی با بیان اینکه تعداد این گونه مدارس در سطح کشور زیاد است، گفت: براساس الگوی بازگشایی مدارس که به مناطق روستایی دادیم حدود ۲۳ درصد دانشآموزان زیرپوشش قرار گرفتند اما ۶۳ درصد مدارس به عنوان مدارس تجمیعی روستایی فعالیت دارند که این نشان میدهد که تعداد مدارس کم جمعیت روستایی ما زیاد است.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در ادامه توضیح داد: در مقطع متوسطه اول تعداد دانش آموزان نسبت به مقطع ابتدایی کم میشود و آموزش و پرورش هم که به مساله عدالت توجه دارد تلاش می کند این دانش آموزان را در یکی از روستاهای همجوار برای ادامه تحصیل در یک مدرسه تجمیع کند.
وی گفت: مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدرس استان کرمانشاه باید به خوبی مساله را مورد بررسی قرار دهند اگر نیاز به ساخت مدرسه در منطقه وقوع حادثه است، آموزش و پرورش اقدام لازم را انجام خواهد داد.
کمرئی اضافه کرد: براساس گفته مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه و براساس شاخص های موجود کمبودی در این منطقه وجود ندارد، اما در صورت نیاز، آموزش و پرورش موظف به رفع کمبودها است.
نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به حادثه تاسف بار تصادف مینی بوس حامل دانش آموزان و با تسلیت به خانواده های داغدار، گفت: خوشبختانه مسوولان استان کرمانشاه در موضوع تصادف دانشآموزان رسیدگی لازم را انجام دادهاند و مسالهای را برای گلهمندی باقی نگذاشته و کارها در اوج توجه و تلاش انجام شده است.
کمری افزود: به دنبال وقوع این حادثه به دستور وزیر آموزش و پرورش بلافاصله هیاتی برای بررسی سانحه تصادف دانش آموزان به کرمانشاه اعزام شد و از کادر درمان استان و استاندار کرمانشاه به دلیل رسیدگی فوری به این حادثه تقدیر و تشکر میکنم.
وی اظهار داشت: حادثه متأثر کنندهای برای همه جامعه و کشور و به ویژه آموزش و پرورش که ۲ تن از دانشآموزان خود را از دست داد، بود و به خانواده های این دانش آموزان تسلیت عرض میکنم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه خبرهایی از این دست آموزش و پرورش را در شوک فرو میبرد، گفت: ما باید به درستی حادثه را مورد بررسی قرار دهیم تا در آینده دیگر شاهد وقوع چنین حوادثی نباشیم.
وی یادآور شد اگر جایی هم نیاز به مدرسه جدید دارد اقدام لازم را برای احداث مدرسه انجام می دهیم چرا که وقوع این حادثه گرچه تلخ و تاسف برانگیز است اما ما را وادار میکند تا ضرورت های کاری خود را بهبود ببخشیم.
وی در پایان عنوان کرد: برای راه اندازی یک مدرسه باید حداقل ۹۰ دانش آموز وجود داشته باشند در حالی که منطقه محل حادثه در قالب روستای مرکزی با وجود ۴۵ دانش آموز مدرسه را راه اندازی کردیم.
به گزارش ایرنا، در حادثه تصادف روز گذشته که بین یک دستگاه مینی بوس حامل دانش آموزان و یک دستگاه کمپرسی روی داد ۱۶ تن مصدوم و ۲ دانش آموز فوت شدند.
نظر شما