حسین فرخنده پنجشنبه شب در آیین پایانی دومین جشنواره موسیقی مقامی در شامگاه پنجشنبه اظهار داشت: رویدادها و جشنواره های موسیقی از جمله جشنواره موسیقی مقامی فرصتی است تا شناختی از وضعیت موسیقی و ظرفیتهای هنرمندان و جوانان و اجرای آثارشان فراهم شود.
وی افزود: حضور پرشور نوجوانان و جوانان در این جشنواره نشان دهنده پویایی و مانایی است و همچنین نشان از ریشه داشتن تاریخ این مرزو بوم است.
وی در ادامه به شرایط کرونایی و معیشت هنرمندان در این رابطه اشاره کرد و گفت: این اداره کل با اهدای هنر کارت، وام و تسهیلات کرونایی همواره به هنرمندان کمک کرده است و در تلاش هستیم تا معیشت هنرمندان را نیز به جایگاه مطلوب برسانیم.
در ادامه دبیر دومین جشنواره موسیقی مقامی تارآوا گفت: در مجموع ۱۷۷ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از ارزیابی اولیه ۶۳ تک نواز و هفت گروه به مرحله نهایی راه یافتند.
محسن محمدی گفت: راه یافتگان در بخش تک نوازی و در سه رده سنی زیر ۲۰ سال، ۲۰ تا ۳۰ سال و سی سال به بالا، گروه نوازی و بخش ویژه تکنوازی همراه با آواز (بخشی گری) رقابت کردند.
استان خراسان شمالی با توجه به حضور قبایل و طوایف مختلف از فرهنگ موسیقیایی بسیار غنی برخوردار است و در زمینه موسیقی مقامی صاحب عنوان است.
نظر شما