نریمان یوزباشی روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی به عنوان پیشرو در آموزشهای حضوری در دوره کرونا از چندی پیش کلاس های خود را به صورت حضوری برگزار میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشجویان این دانشگاه بومی هستند و نیازی به خوابگاه و سرویس دانشجویی ندارند بر این اساس امکان برگزاری کلاس های حضوری با رعایت ها پروتکل های بهداشتی و بستر موجود در دانشگاه وجود دارد البته کلاس های عملی و زیر ۱۵ نفر به صورت حضوری و کلاس های بیش از ۱۵ نفر در اختیار مدیر مرکز آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه ۱۷ مرکز علمی و کاربردی فعال در آذربایجان شرقی با ۹۴۱ مدرس و متخصص در این استان فعالیت دارند، افزود: ۱۴ مرکز در تبریز و سه مرکز در شهرستان های جلفا، شبستر و تیکمه داش به دانشجویان خدمات علمی آموزشی و مهارتی ارائه می دهند.
وی همچنین با اشاره به اینکه پذیرش دانشجویان مهارتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه آغاز شده است، خاطرنشان کرد: ۱۶ تا ۲۲ آذر پذیرش در رشته های کارشناسی و ۱۸ تا ۲۴ آذر پذیرش در رشته های کاردانی انجام میشود که علاقهمندان برای تحصیل در این دانشگاه می توانند به سایت دانشگاه جامع علمی و کاربردی آذربایجان شرقی مراجعه کنند.
وی ظرفیت کاردانی این این دانشگاه را هشت و ۵۸۷ دانشجو در مقطع کارشناسی و پنج هزار و ۶۴۷ دانشجو اعلام کرد و گفت: این دانشجویان در ۱۴۱ رشته محل، کاردانی و ۱۰۱ رشته محل، در مقطع کارشناسی جذب و مشغول تحصیل خواهند شد.
وی همچنین با اشاره به فراخوان جدید جذب مدرس در سال ۱۴۰۰ گفت: در مجموع ۶۶۷ داوطلب تدریس دانشگاه های جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی ثبت نام کردند که در ۴۱ رشته مصاحبه تخصصی آنها انجام شد و ۱۰۹ نفر بر اساس ظرفیت انتخاب که پس از مصاحبه در حال جذب هستند.
یوزباشی همچنین با اشاره به اینکه آمایش آموزش های مهارتی در استان انجام شده است، اظهار کرد: برای آمادهسازی این آمایش از هفت سند بالادستی و نقشه جامع علمی کشور استفاده کردیم و در برخی از حوزهها به این نتیجه رسیدیم که خلأهایی وجود دارد به طور مثال در حوزه تربیت بدنی تخصصی در استان خلاء وجود دارد.
وی یادآور شد: دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی بر اساس فعالیت در ۲ شاخص آموزش های کوتاه مدت و ایجاد شرکت های دانش بنیان برای توسعه و برنامهریزی آموزشی این دانشگاه پیش می رود.
وی افزود: در حوزه پژوهش و فناوری فعالیتهای خوبی انجام شده و اکنون این دانشگاه دارای کلینیکمشاوره و توسعه فناوری می باشد که تاکنون یک هزار و ۱۵۰ نفر ساعت خدمات ارائه داده و ۲۷۱ ساعت کارگاه به صورت وبینار در یک سال گذشته برگزار کرده است.
رئیس مرکز آموزشی علمی و کاربردی شهرداری تبریز نیز در این نشست گفت: تکنولوژی با سرعت به پیش میرود بر این اساس باید خودمان را به آموزش های روز مجهز کنیم و هدف دانشگاه این است که نیروی انسانی را با تکنولوژی همراه کند.
محمد عزتی اظهار کرد: شهر موجود زنده است و خود را با مسائل روز تطبیق می دهد در واقع لحظهبهلحظه با ورود تکنولوژی های جدید چهره شهرها نیز عوض می شود بر این اساس دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری نیز در ۲ بخش به رسالت خود عمل می کند تا شهرها زیست پذیر شوند از طرفی به کیفیت خدمات و کیفیت آموزشی دانشگاه توجه می کنیم.
وی تاکید کرد: تحصیل مرتبط با نهادهای اجرایی باید کیفی تر باشد در واقع الگوی سنتی استاد شاگرد و در واقع کاربرد علم به همراه کاربرد مهارت باید صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: آموزش دانشجویان به صورت حرفهای، مهارت محور و هدفدار مورد تاکید ماست.
عزتی اظهار کرد: برای مدیر پروری در دانشگاه برنامه داریم در واقع با معرفی افراد از طرف نهادها و دستگاهها در این مرکز آموزشی با ارتقاء سطح علمی و مهارتی آنان میتوانیم مدیر در دانشگاه تربیت کنیم.
وی همچنین گفت: اکنون در ۲ مجموعه دانشگاهی شهرداری تبریز و آتش نشانی به عنوان زیرمجموعه شهرداری ۸۰۰ تا ۹۰۰ دانشجو در ۲۱ رشته تحصیلی مشغول تحصیل هستند.
وی اعلام کرد: مرکز اموزشی علمی و کاربردی شهرداری تبریز در ترم تحصیلی پیش رو نیز در سه رشته جدید کاردانی روابط عمومی، حسابداری مالی و کارشناسی مدیریت امور فرهنگی دانشجو می پذیرید.
نظر شما