غلامرضا قائدامینی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به مصوبات اخیر شورای آرد و نان این استان اشاره کرد و افزود: در این نشست در خصوص قیمتگذاری نان در استان مباحثی مطرح و مقرر شد تا قیمت نان در ۱۰ استان همطراز احصاء و پس از بررسیهای لازم از سوی یک تیم کاری تصمیمگیری شود.
وی در خصوص نظارتها بر واحدهای نانوایی استان نیز گفت: در سالجاری ۱۰ هزار و ۳۷۸ مورد بازرسی از نانواییهای استان انجام شده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
قائدامینی با اشاره به رشد ۵۷ درصدی پروندههای تخلف تشکیل شده ،ادامه داد: در بازرسیهای انجام شده ۵۴۱ پرونده تخلف به ارزش سه میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از کسر سهمیه ۴۲ واحد صنفی نانوایی نیز در استان خبر داد و گفت: کسر سهمیه به سبب بیتوجهی به کیفیت نان طبخ شده بوده که بر اساس آن ۲۶ کیسه در ماه از سهمیه این نانواییهای متخلف کسر شده است اما واحدهایی که کیفیت نان را بهبود دهند سهمیه اولیه به آنها بازگردانده میشود.
قائدامینی خاطرنشان کرد: علاوهبر آن مواردی از قطع سهمیه نیز در استان به ثبت رسیده که به سبب رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی بوده است.
وی در خصوص قاچاق آرد و عرضه خارج از شبکه نیز گفت: آرد توزیعی در بازار به سه دسته تقسیم میشود، آرد نوع یک و ۲ که دولتی است و تنها باید در داخل استان توزیع شود و عرضه آن به خارج از استان ممنوع بوده و تخلف به شمار میآید اما جابجایی بین استانی آرد نوع سه که مربوط به صنف و صنعت است ممنوعیتی ندارد که در همین راستا در سالجاری ۲۷ مورد قاچاق آرد در استان کشف و شناسایی شده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری افزود: مردم در صورت مشاهده تخلف از سوی واحدهای نانوایی میتوانند موارد تخلف را با برقراری ارتباط با تلفن ۱۲۴ گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد. سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر فرد هشت کیلوگرم در ماه است.
نظر شما