علیرضا محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با نصب کد QR بر روی صندوق صدقات، دیگر نیازی نیست مردم مانند گذشته صدقات را بهصورت نقدی پرداخت کنند؛ با انجام این کار کمکهای مردمی در اسرع وقت به دست جامعه هدف میرسد.
وی اضافه کرد: شفافسازی و افزایش اعتماد عمومی، سرعت و دقت در انجام کمکهای مردمی، کمکرسانی سریعتر به مددجویان و جلوگیری از استهلاک پول ملی از اهداف سامانه پرداخت الکترونیکی صدقه است.
وی بیان کرد: طبق آمارها با راهاندازی آزمایشی این سامانه در بازه زمانی ۲ ماه، ۳۷ هزار مورد تراکنش از این طریق انجام شد که متوسط سرانه پرداختی در این تراکنشها ۱۰ هزار تومان بود.
مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت های کمیته امداد کشور ادامه داد: این نهاد با راهاندازی سامانه "امداد هوشمند و کارآمد" در نظر دارد جامعه هدف خود را با استفاده از نرمافزارهای جدید و بهروز شناسایی کند و از این طریق اطلاعات خیران و مددجویان در این سامانه ثبت شود تا در کوتاهترین زمان از طریق این سامانه به اطلاعات مورد نظر دست یافت.
وی اضافه کرد: ابتدا این سامانه بهصورت پایلوت در هفت استان کشور از جمله آذربایجانغربی، تهران، مازندان، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و البرز راهاندازی میشود و تا پایان سال بهتدریج سامانه در سایر استانهای کشور راهاندازی خواهد شد.مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکتهای کمیته امداد ادامه داد:
سامانه پرداخت الکترونیکی صدقه در آذربایجان غربی راه اندازی شده است.
روزانه میلیون ها تومان صدقه در آذربایجان غربی پرداخت می شود.
نظر شما