استاندار:۷۵ روز گذشته چهار هیات اقتصادی خارجی به بوشهر سفر کردند

بوشهر- ایرنا- استاندار بوشهرگفت: با فعال شدن دیپلماسی اقتصادی در راستای جلب سرمایه گذاری در ۷۵ روز گذشته چهار هیات از کشورهای بنگلادش ، افغانستان، چین و قطر وارد این استان شده اند.

به گزارش ایرنا، احمد محمدی زاده روز سه‌شنبه در نخستین نشست خبری خود افزود: مراجعه  فعالان اقتصادی  به استان برای سرمایه گذاری افزایش یافته و بزودی هیات‌هایی از هلند و فرانسه نیز به استان بوشهر سفر خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بوشهر قطب تجارت منطقه بوده است بیان کرد:مردم این استان از قدیم بازرگان و تاجر بوده اند و تمدن تجارت در آن از قدیم شکل گرفته است.

استاندار بوشهر اضافه کرد: وجود ۱۴ کنسولگری در زمان قاجار در بوشهر بیانگر رونق تجارت در این استان بوده و امروز نیز ۳۰۰ هزار نفر معادل ۲۰ درصد جمعیت در حوزه تجارت و بازرگانی فعالیت دارند .

وی بیان کرد: بوشهر بعنوان یک استان ساحلی با ۷۰۰ کیلومتر ساحل در آستانه هجوم سرمایه گذاران است و به زودی عملیات اجرایی بسیاری از کارخانه های مختلف در این استان آغاز می‌شود.

محمدی زاده گفت: در استان بوشهر ۳۰ میلیون بشکه نفت که ۲۰ میلیون در جزیره خارگ و ۱۰ میلیون در نزدیکی گوره شرکت پتروامید وابسته به بانک سپه با سفارش وزارت نفت تولید و افزون بر آن ۶۰ میلیون بشکه میعانات گازی در منطقه عسلویه تولید می‌شود.

وی در خصوص یکی از دلایل سرعت مراجعه برای سرمایه گذاری در استان بوشهر اظهار کرد: در گذشته با لابی‌گری و فشار استان‌های مختلف صنایع آب بر به جای اینکه در حاشیه ساحل راه اندازی شوند در مرکزیت کشور راه اندازی شده و امروز باتوجه به خشکسالی با مشکلاتی روبرو هستند که در همین ارتباط امروز این صنایع مجبور هستند در کنار دریا مستقر و از ظرفیت خلیج فارس استفاد کنند.

محمدی زاده گرانی حمل و نقل را از دیگر دلایل تمایل سرمایه گذاری در استان بوشهر عنوان کرد و گفت: صاحبان کارخانه‌های مرکز و شمال غرب کشور مدعی هستند مواد اولیه را از پتروشیمی‌های مستقر در استان بوشهر می‌خرند و در آن سوی کشور تبدیل به کالاها و دوباره برای استفاده در پتروشیمی ها به استان باید بازگردانند که این امر با توجه به قیمت گازوئیل به صرفه نیست و بسیار هزینه بر است به همین دلیل درخواست دارند کمک کنیم این کارخانه ها به بوشهر و در نزدیکی مراکزی که مواد اولیه را تولید می‌کنند احداث تا هزینه حمل و نقل از دوش آنها برداشته و به نوعی تولید اقتصادی شود.

انتصاب ۱۷ مدیر دولت سیزدهم در بوشهر

وی در خصوص انتصاب‌ مدیران جدید گفت: در راستای سرعت بخشی به امور مردم و اجرای سیاست های دولت در زمان حاضر سه معاون استاندار، هشت فرماندار و ۶ نفر از مدیران کل ستادی حوزه استانداری انتخاب شده اند این درحالی است که هنوز در برخی استانها استاندار و ترکیب مدیران دولت گذشته نیز تغییر نکرده است.

محمدی زاده در خصوص فرمانداران دشتی و دشتستان افزود: در این شهرستان‌ها فرمانداران خوبی مشغول به فعالیت هستند و تغییرات زمانی انجام می‌شود که فرد قوی تری نسبت به فرمانداران فعلی پیدا شده تا کارها بهتر انجام شود.

وی با بیان اینکه ۱۷ مدیرکل جدید دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر به وزارتخانه های مربوطه معرفی شده اند افزود: استانداری در خصوص مدیران کل دستگاه‌ها اجرایی پیشنهاد دهنده است و این وزیران هستند که باید انتخاب کنند که با توجه به اینکه ساز و کار لازم برای انجام کار انتصاب‌ها در وزارتخانه ها با تاخیر شکل گرفته در حال بررسی گزینه ها هستند.

استاندار:چهار هیات اقتصادی خارجی به بوشهر سفر کردند

استاندار بوشهر گفت: تخریب  نیروی انسانی  یکی از مشکلات در این استان به شمار می‌رود که رسانه‌ها با عملکرد دقیق باید از افراد، تفکر، انسانیت و مدیریت در استان صیانت و به این وسیله جلو این کار گرفته شود.

محمدی زاده ادامه داد: روند استخدامی ۵۳ نفر کادر جدید برای فرمانداری ها که از سال های قبل متوقف شده بود امروز به جریان افتاده و به زودی به مجموعه اضافه می‌شوند.

وی یادآورشد: همچنین با صحبتی که با وزیر کشور شده قرار است انتصاب بخشداران نیز با امضای حکم  توسط استانداران انجام شود.

استاندار بوشهر گفت: در راستای استفاده از ظرفیت رسانه ها و پاسخگویی به افکار عمومی  برگزاری نشست با رسانه‌ها هر سه ماه یک بار، انجام سفرهای شهرستانی و تدوین برنامه برگزاری نشست رسانه ای مدیران کل دستگاه‌های اجرایی انجام خواهد شد 

راه آهن گل سرسبد مصوبات دولت در بوشهر

محمدی زاده  نوسازی هیات مدیره شهرک های صنعتی برای احیا و فعال سازی کارخانه ها و صنایع و برگزاری نشست به شورای راهبردی پتروشیمی ها را  از جمله دیگر اقدامات انجام شده در استان عنوان کرد.

استاندار بوشهر با اشاره به عملکرد مثبت دولت در ۱۰۰ روز گذشته در این استان گفت: کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا با تزریق واکسن و فعال سازی چرخه اقتصادی از مهمترین دستاوردهای دولت در استان بوشهر است.

وی گفت: رئیس جمهور به همراه اعضای هیات دولت، در قالب ششمین سفر استانی دولت سیزدهم صبح روز جمعه ۱۶ مهرماه سال جاری به استان بوشهر  سفر کردند که در این سفر  ۱۱۱ طرح و توافقنامه برای محرومیت زدایی، توسعه زیرساختی و رونق اقتصادی استان بوشهر تصویب کرد که باعث امیدواری مردم این استان شده است.

 محمدی زاده افزود: گل سرسبد مصوبات سفر هیات دولت به این استان راه آهن فارس- بوشهر- عسلویه است که در راستای اهمیت موضوع رئیس جمهور در محل اجرای یکی از قطعات پروژه در شهرستان تنگستان حضور پیدا کرد .

استاندار بوشهر یادآورشد: باوجود اهمیت اجرای این طرح در ۱۴سال گذشته  هشت درصد راه آهن فارس - بوشهر پیشرفت فیزیکی داشته است که باتوجه به مقرر شدن اتصال آن به عسلویه برای تکمیل ۴۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و راهکارهای تامین این مبلغ در دولت در دست بررسی است.

وی فعال شدن چرخه اقتصادی و کنترل نقدینگی در جامعه را از دیگر دستاوردهای دولت دانست و تصریح کرد: اکنون تحول مهم اقتصادی در استان بوشهر آغاز شده است.

ضرورت تقویت اتحاد و همدلی 

استاندار بوشهر تفرقه و اختلاف را بزرگترین آسیب در همه مناطق و استان دانست و تصریح کرد: تفرقه و اختلاف سبب جلوگیری در پیشرفت و توسعه می‌شود و یکی از راهکارهای مهم ترقی و رشد تقویت اتحاد و همدلی در جامعه است.

محمدی‌زاده گفت: هم اینک اتحاد و همدلی میان مجموعه‌های اداری، دستگاه‌های اجرایی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مردم وجود دارد طوریکه همه در این مجموعه یک دل و همراه هستند.

وی با بیان اینکه در آستانه یک جهش بزرگ اقتصادی، صنعتی، اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در استان بوشهر هستیم اضافه کرد: طرح‌های مهم و قابل توجهی در عرصه‌های تولیدی، اقتصادی و صنعتی در استان تدوین شده که با توجه به ظرفیت‌های مهم استان ساحلی بوشهر سرمایه‌گذاران بزرگ داخلی و خارجی اعلام آمادگی کرده‌اند.

استاندار:چهار هیات اقتصادی خارجی به بوشهر سفر کردند

استاندار بوشهر زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی این استان را برشمرد و بیان کرد: ۲۴ واحد پالایشگاه گاز و ۲۴ مجتمع پتروشیمی در عسلویه و کنگان فعال است و ۱۸ مجتمع پتروشیمی دیگر در حال اجرا و ساخت است.

محمدی زاده تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی تورم در دولت روحانی، خلق و چاپ پول بود که این امرکنترل شده است، اقدامی که به کاهش تورم کمک می کند، دولت برای جبران آن، دریافت مالیات را صددرصد افزایش داده است، امری که باعث شده منابع مالی دولت تامین شود.
 
وی ادامه داد: یکی از آسیب های جدی در استان بوشهر تفرقه و چند دستگی است، امری که مشکلات بسیار زیادی را ایجاد کرده است، ما با شعار همدلی و همراهی آمده ایم، به شدت مراقب هستیم که باعث اختلاف نشده، وقت خود را برای مردم گذاشته تا به آنها خدمت کنیم.

محمدی زاده خطاب به اصحاب رسانه استان بوشهر گفت: باتوجه به اینکه در جنگ اقتصادی هستیم خبرنگاران  بعنوان یک سرباز برای کمک به  دولت و مردم نقش آفرینی کنند.

استاندار بوشهر افزود: این جنگ همه جانبه است قلم و رسانه می تواند برای عبور از این شرایط کمک کند که طلب یاری از شما داریم.

رسانه ها امید آفرینی کنند

وی اظهارداشت: اصحاب رسانه  فضای استان را به کسب کار و کار آفرینی تغییر دهند و با کسانی که باعث اختلاف افکنی ، یاس ، ناامیدی می شوند باید مقابله کرد تا نشاط و امید برای رونق اقتصادی شکل گیرد.

محمدی زاده یادآورشد: در مقطع فعلی راهی جز جذب منابع سرمایه گذاری خصوصی نداریم چرا که منابع دولتی در شرایط سختی است و حداکثر به توان در حوزه زیرساخت ها تامین و هزینه شود .

استاندار بوشهر گفت: باید از روحیه سرمایه ستیزی پرهیز شود و در فضای مجازی و رسانه  زمینه تشویق برای جذب سرمایه فراهم شود.

وی افزود: یکی از دغدغه مسوولان استان بوشهر رفع مشکلات معیشتی اقشار مختلف جامعه است که با پیگیری انجام شده و در نامه ای به رئیس جمهوری درخواست شده مجوز برخی کالاهایی که در اموال تملیکی بنابه دلایل قانونی باید امحا شوند از جمله نوشت افزار ، کیف ، کفش ، پوشاک و مواد غذایی صادر شود تا در بین افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی در این استان قرار گیرد.

محمدی‌زاده با بیان اینکه محور فعالیت ‌دستگاه‌های اجرایی اقتصادی است گفت: طرح‌های مهم آبرسانی شامل ۵ سد بزرگ و پروژه‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان در حال اجرا است که تکمیل آنها تحول مهمی ایجاد می‌کند.

وی گفت: امروز حل مشکل آب آشامیدنی استان از طریق آبشیرین کن ها و احداث سدها در حال پی گیری است اما یادمان باشد که امتیاز ۵۱۴ میلیون مترمکعب سهمیه آب استان از سد چشم شیر استان کهگیلویه و بویراحمد که قرار بود ۳۶ هزار هکتار از اراضی لیرواری و گناوه را آبیاری کند به راحتی از بین رفت؛ همچنین از ۵۰ درصد سهمیه استخدامی نیروهای بومی در صنایع گاز و پتروشیمی در استان بوشهر تنها ۳۰ درصد محقق شده و تلاش می شود این حقوق از دست رفته بازگردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha