مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری گفت: این نمایشگاه به منظور ساماندهی و تظیم امور مربوط به ترویج فرصتهای شغلی مهارتمحور و کم سرمایه در ۲۰ غرفه و در رشتههای شیرینی پزی، دسر، عروسکسازی، عرقیات گیاهی، پردهدوزی، خیاطی، چرمدوزی، کندهکاری چرم، قالیبافی، تحلیلگر و معاملهگر بورس، مبل و پرده،مونتاژ کار و نصاب تابلوهای برق، تعمیر شوفاژ گازی، نصاب و عیبیاب سیستمهای حفاظتی، تعمیر کار لوازم برقی و حرارتی، برقکار ساختمان، سازنده تولیدات نمدی و دست دوز، دوزنده لباس کودک، فروشنده گیاهان دارویی، طراحی و نقاشی روی پارچه، حکاکی چرم و دوزنده کیف چرمی برگزار شد.
فرانک کبیری افزود: ترویح فرهنگ اشتغالزایی مهارتآموختگان با سرمایه فردی، ترویج و گسترش فرهنگ مهارتآموز به عنوان ضرورت اشتغال پایدار با تاکید بر مشاغل ارزان، ارتقای فرهنگ کار و کارآفرینی در جامعه، جهش مهارت با اجماعسازی شرکا و حمایت از مهارتآموختگان کارآفرین در راهاندازی کسب و کار از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
به گفته وی، این نمایشگاه به مدت ۲ روز در آموزشگاه فنی و حرفهای دختران استان برپا است که ۱۶ غرفه این نمایشگاه متعلق به آموزشگاههای دولتی و هشت غرفه آزاد دایر است.
مدیر کل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری گفت: رشتههای عرضه شده در این نمایشگاه با سرمایه کمتر از ۱۰۰ میلیون ریال راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنی وحرفهای برای افراد بالای ۱۵ سال برگزار میشود و سایر استعدادها در فنی و حرفهای در این سن مغفول واقع شدند، افزود: پیشنهاد ارائه آموزش به این گروه سنی به سازمان فنی وحرفهای کشور از سوی استان ارائه شده است.
به گفته وی، در این نمایشگاه" آرام ترابیان" دانشآموز کلاس اول ابتدایی به عنوان کوچکترین کارآفرین کشور که در حوزه شکلاتسازی، بازاریابی و فروش این محصول فعالیت است نیز حضور داشت.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۲۰۶ آموزشگاه آزاد و ۱۸ مرکز دولتی آموزش فنی و حرفهای در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.
نظر شما