حسین هراتی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این عرضه های کشاورزی و یا طبیعی بیشتر در جنوب استان یعنی در شهرستان های گرمه، جاجرم و اسفراین قرار داد که میزان فرسایش پذیری آن خیلی شدید و یا متوسط است.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: خشکسالی و کاهش بارندگی ها سبب شده تا پدیده بیابان زایی شدت گیرد و وسعت بیشتری از عرصه های کشاورزی و یا طبیعی استان در معرض تبدیل شدن به بیابان باشد.
وی اظهار داشت: خشکسالی و کاهش بارندگی ها سبب شده تا پوشش گیاهی در عرصه ها کاهش یابد، علاوه بر آن چرای بی رویه و بیش از حد مراتع سبب شده تا پوشش گیاهی در عرصه ها ضعیف تر شود.
وی درباره وقوع طوفان و گردو غبار هفته جاری در شهرستان مانه و سملقان و نیز بسته شدن جاده آشخانه-چمن بید افزود: خشکسالی سبب شده تا کشت و کار در زمین های کشاورزی انجام نشود، کشاورزان زمین ها را رها کرده و کشت پاییزه انجام نداده اند.
هراتی خاطرنشان کرد: در حد فاصل جاده آشخانه- چمن بید و نیز در منطقه قره میدان شهرستان مانه و سملقان زمین های دیم بسیاری وجود دارد که امسال زیر کشت نرفته است.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: ضعیف بودن پوشش گیاهی در مراتع این منطقه از دیگر عوامل ایجاد گرد و خاک است.
به گزارش ایرنا وقوع طوفان و گرد و خاک در محور آشخانه-چمن بید روز سه شنبه هفته جاری سبب کاهش دید افقی رانندگان در این محور شد که بر این اساس این محور برای ساعاتی مسدود شد.
نظر شما