۲۷۰ میلیارد ریال منابع مالی در پارک آبخیز گردوی اراک هزینه شد

اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: ۲۷۰ میلیارد ریال از سال ۸۸ تاکنون در ۲ بخش منطقه نمونه گردشگری و پارک آبخیز گردوی اراک هزینه شد.

«مهدی زندیه وکیلی» روز پنجشنبه در پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری که در پارک آبخیز گردوی اراک برگزار شد، افزود: ۱۷۰ میلیارد ریال توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی برای پارک آبخیز گردو و ۱۰۰ میلیارد ریال در منطقه نمونه گردشگری هزینه شده‌ است.

وی ادامه داد: اعتبارات هزینه شده در پارک آبخیز گردو از محل اعتبارات ملی و استانی تامین و در این منطقه هزینه شده‌ است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اعتبارات هزینه شده در منطقه نمونه گردشگری اراک نیز توسط شهرداری این کلانشهر برای ایجاد زیر ساخت‌های منطقه هزینه شده‌ است.

زندیه وکیلی با یادآوری تقسیم منطقه دره گردوی اراک به ۲ بخش منطقه نمونه گردشگری و پارک آبخیز گردو گفت: منطقه نمونه گردشگری به عنوان سرمایه گذاری در اختیار شهرداری بوده و پارک آبخیز این منطقه نیز به طول ۱۸ کیلومتر برای اجرای طرح‌های آبخیزداری، درختکاری و زیست محیطی در اختیار اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قرار دارد.

وی ادامه داد: اکنون اقدامات آبخیزداری از جمله گابیون بندی برای تغذیه سفره‌های زیر زمین، درختکاری ساخت استخر برای آبیاری درختان در فصل تابستان در منطقه آبخیز گردوی اراک انجام شده‌است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی اظهارداشت: با اجرای این اقدامات در بخش پارک آبخیز گردوی اراک ۳۰ تا ۴۰ اهداف مورد نظر در این منطقه اجرایی شده و اجرای بقیه طرح‌ها برای تغییر اقلیم منطقه در سال‌های آینده در دستور کار قرار دارد.

زندیه وکیلی گفت: امید است اعتبارات مورد نیاز منطقه نمونه گردشگری گردوی اراک توسط شورای اسلامی این کلانشهر در قالب مصوبه اختصاص یابد و عقب افتادگی‌های سال‌های گذشته جبران شود.

وی یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مقرر است زیرساخت‌های مورد نیاز منطقه نمونه گردشگری گردو توسط شهرداری ایجاد و سرمایه گذاری برای اجرای طرح‌های میراث فرهنگی توسط بخش خصوصی انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری با شعار هر ایرانی، یک نهال از آذرماه امسال آغاز و تا اسفندماه در این استان با هدف افزایش سطح جنگل‌کاری و فضای سبز استان برگزار می‌شود.

«عبدالحسین محمدی» افزود: افزایش درختکاری و فضای سبز از جمله راهکارهای کاهش سرعت تغییر اقلیم بوده و در راستای افزایش فضای سبز و درختکاری در استان، تاکنون ۲ پویش درختکاری در منطقه آبخیز گردوی اراک برگزار شد.

وی با یادآوری برگزاری همزمان پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری در ۱۱ شهرستان استان مرکزی گفت: این پویش همزمان در شهرستان‌های مختلف استان با حضور فرمانداران، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم برگزار شده‌ است.

استان مرکزی با ۲۹ هزار و ۵۳۰ کیلومتر مربع وسعت، حدود یک و ۸۲ صدم درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha