حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم، در خطبه های نماز جمعه این هفته تبریز افزود: ایران در شرایطی بار دیگر به پشت میز مذاکره بازگشته که در دور اول آن ۲ سند از طرف وزارت امور خارجه کشورمان برای قرار گرفتن به عنوان پایه توافقهای آینده در اختیار دیگر کشورها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کشورهای اروپا از این ۲ طرح استقبال نکرده و مدعی شدند که ایران به دنبال زیادهخواهی و درخواستها غیرواقعی است، اظهار داشت: آمریکا نمیتواند بپذیرد که باید تبعات سیاستهای متحدانش در نوع رفتارشان را بر عهده گیرد و هماهنگی لازم با آنها را داشته باشد.
خطیب نماز جمعه تبریز گفت: آمریکا اعلام کرده که شاید نتواند شرایط سیاسی صهیونیستها در بازگشت به برجام را هماهنگ کند و در جلسات و مذاکراتی که بین ۲ طرف برگزار میشود، همواره رژیم صهیونیستی با ایجاد خرابکاری در سایتهای هستهای ایران و مقصر قلمداد کردن ایران در عدم موفقیت مذاکرات احیای برجام به دنبال مقصر شناساندن ایران به افکار عمومی است.
حجت الاسلام آل هاشم، ادامه داد: مردم ایران برای عزت ایران و حراست و حفاظت از خاک پاک این کشور منتظرند تا دستگاه دیپلماسی این مذاکرات را با عزت و قدرت ادامه دهد.
وی در بخشی از خطبه های نماز جمعه تبریز با اشاره به مخمصه آمریکا در عراق و حیلهگریاش برای ماندن در این کشور ، یادآوری کرد: خروج تروریستهای آمریکایی در عراق مطالبه عمومی مردم این کشور است.
امام جمعه تبریز گفت: پس از اقدام جنایتکارانه ارتش آمریکا در ترور شبانه و بزدلانه سرداران مقاومت به خصوص سردار سلیمانی، خروج نیروهای آمریکایی تبدیل به مصوبه قانونی عراق شد و نیروهای تروریستی آمریکا چارهای جز خروج از این کشور ندارند و باید تا قبل از ۱۱ دی ماه ۲۰۲۰ از آن خارج شوند.
حجت الاسلام آل هاشم با بیان اینکه دیپلماتهای آمریکا برای خروج ارتش خود شروطی گذاشته اند، ادامه داد: عدم خروج کامل نیروهای آمریکایی مسئلهای است که با مخالفتهای گروههای مقاومت مواجه شده است زیرا آن را مغایر مصوبه پارلمان عراق میدانند از اینرو در صورتی که این خواسته محقق نشود، گزینهای جز مقاومت نظامی تا اخراج نیروها نخواهند داشت.
وی با تاکید بر خروج بی قید و شرط آمریکا از عراق، یادآوری کرد: آمریکا بر اساس توافق با «کاظمی» تعدادی از نیروها را خارج کرده و بقیه نیروها را میخواهد با تغییر ماموریت از ماموریت جنگی به ماموریت آموزشی در عراق نگه دارد.
امام جمعه تبریز با اشاره به روز وحدت بین حوزه و دانشگاه و فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه آیتالله مفتح فردی کم تظاهر ولی پرظهور بود، گفت: وحدت یک وحدت مبنایی و همزیستی مسالتآمیز و راهبردی برای جلوگیری از نفوذ دشمن است.
حجت الاسلام آل هاشم، افزود: وحدت بین حوزه و دانشگاه میتواند دستاوردهای زیادی داشته باشد که از جمله آنها تقویت جنبش نرمافزاری و تولید عام بومی، تحقق تمدن اسلامی، ارائه الگوی سبک زندگی اسلامی ایرانی، دستیابی به علوم اسلامی و اسلامی شدن دانشگاه و وحدت نخبگان است.
وی با اشاره به بودجه ارائه شده کل کشور اظهار داشت: اولین بودجه کشور که محصول تدابیر دولت سیزدهم است در ۲۸۳ صفحه با منابع و مصارف همچنین سه هزار و ۶۲۱ میلیارد تومان بسته شده است.
حجت الاسلام آل هاشم، با بیان اینکه در محتوا و ارایه بودجه تغییراتی دیده می شود، افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید با کار کارشناسی سنگین به شکل منطقی این بودجه را چکشکاری کنند تا با توجه به وضعیت اقتصادی کشور بودجه سال آینده در مجلس بسته شود.
نظر شما