دانشگاه تربیت مدرس پرچمدار بیوتکنولوژی در کشور است

تهران - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: این دانشگاه پرچمدار بیوتکنولوژی در کشور است، گفت: در این دانشگاه، دانشکده مستقل علوم زیستی فعال است.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه تربیت مدرس، فاطمه رهبری زاده در مراسم افتتاحیه همایش ملی «روز زیست فناوری» به صورت نیمه حضوری در سالن اجتماعات جابربن حیان این دانشگاه افزود: بیوتکنولوژی به عنوان یک عرصه استراتژیک در دنیا بسیار مورد توجه است و با توجه به اهمیت بیوتکنولوژی، کشور نیز در این حوزه اهتمام بسیار داشته و ایران در طول سال های ۲۰۱۵ تاکنون با تلاش بسیار جایگاه ۱۵ تا ۲۱ را از آن خود نگه داشته و توانسته است در بحث صادرات محصولات بیوتکنولوژی نیز موفقیت هایی به دست آورد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه تربیت مدرس تنها دانشگاه تحصیلات تکمیلی کشور است که سهم عظیمی در کسب این رتبه و جایگاه داشته و همچنین قطب بیوتکنولوژی کشور محسوب می شود. از حدود ۳۰ سال قبل، آموزش و پژوهش در حوزه زیست فناوری در دانشگاه تربیت مدرس آغاز شده است و هم اکنون به خصوص در ۴ حوزه مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی و منابع طبیعی و آبزیان فعالیت داریم.

رییس مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: در سال ۹۶ نیز کریدور زیست کارآفرینی تشکیل شد و فارغ التحصیلان سه دوره آن به صنعت وارد شدند و تلاش های اثربخشی در بیوتکنولوژی داشتند. هسته اولیه تشکیل مرکز تحقیات و توسعه زیست فناوری در سال ۷۹ ایجاد و در سال ۸۶ موافقت وزارت علوم برای تأسیس گرفته شد و همچنان نیز در حال فعالیت است.

رهبری زاده اظهار داشت: یکی از تاثیرگذارترین اقدامات، اعطای جایزه بزرگ بیوتکنولوژی در سال های اخیر بود که ۱۴ دوره آن برگزار شد. از امسال بر این منوال شدیم که مراسم اعطای این جایزه به صورت یکسال در میان برگزار شود.

به گزارش ایرنا، پنجمین همایش ملی روز زیست فناوری با برپایی چهار رویداد اصلی، نمایشگاه مجازی در سامانه نمایشگاهی Iroxpo، جلسات B۲B و مذاکرات رو در رو، پنل های تخصصی و تجاری، کارگاه ‌های تخصصی و کسب ‌وکاری از شنبه به مدت سه روز ادامه دارد.
این همایش یک روزه با هدف تشویق و ترغیب پژوهشگران و فعالان حوزه زیست فناوری، ایجاد انگیزه، تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه و ایجاد شبکه کسب و کار زیستی در کشور در حال برگزاری است و طیف گسترده ای از مخاطبان حوزه زیست فناوری از جمله محققان، صاحبان ایده، کارآفرینان، مسئولان، سازمان ها، شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه های مختلف علوم زیستی، دانشجویان و دانش آموزان را گرد هم می آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha