اسماعیل اعتمادی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاثر از این بحران برخی از تاسیسات گردشگری نظیر دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، رستوران ها و یا هتل آپارتمان های منطقه نیز به طور کامل تعطیل شدهاند.
وی افزود: از ابتدای امسال تا مهرماه ۱۴ میلیارد ریال تسهیلات کرونایی در حوزه صنایع دستی نیشابور به تایید کارگروه اشتغال شهرستان رسید که متقاضیان به بانک عامل معرفی شدند و از این طریق برای ۱۸۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: پارسال ۱۰۷ فقره پرونده در خصوص دریافت تسهیلات کرونا در حوزه گردشگری و صنایع دستی به میزان بیش از ۲۳ میلیارد ریال ثبت سامانه شد که متقاضیان پس از گذراندن فرآیند بررسی و کارشناسی پرونده ها و تایید کمیسیون، برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور گفت: این شهرستان دارای ۵۳ واحد گردشگری شامل ۲۰ دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی، چهار واحد پذیرایی و مجتمع گردشگری و ۲۹ واحد اقامتی است و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۳۱ میلیارد ریال به این واحدها خسارت وارد شده است.
اعتمادی افزود: خسارات وارده از محل بحران کرونا به دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی نیشابور حدود ۷۶ میلیارد ریال، واحدهای پذیرایی و مجتمعهای بین راهی ۴۵ میلیارد ریال و واحدهای اقامتی ۴۱۰ میلیارد ریال بوده است و خسارات وارده در شهرستان زبرخان نیز با ۱۵ مورد تأسیسات گردشگری شامل یک دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی، سه مجتمع خدمات بین راهی، چهار رستوران بین راهی، سه اغذیه فروشی بین راهی، یک مورد بوتیک هتل، ۲ باب خانه مسافر و ۲ واحد بومگردی، تاکنون حدود ۷۹ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه مقرر است به زودی ویزای گردشگری برقرار شود، قطعا شهرستان نیشابور هم به دلیل ظرفیت بالا در حوزه گردشگری در کنار مشهد مقدس از این طرح برخوردار خواهد شد.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما