۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵
کد خبرنگار: 1179
کد خبر: 84582757
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نظام سلامت خوزستان بار استان‌های همجوار و اتباع عراقی را به دوش می‌کشد

اهواز - ایرنا - یکی از نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نظام سلامت خوزستان بار استان‌های همجوار و برخی اتباع عراقی را نیز به دوش می‌کشد لذا باید توجه بیشتری به آن شود.

به گزارش ایرنا آیت‌اله محسن حیدری در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: شیوع کرونا موجب شد تا نظام سلامت کشور استعدادهای ذاتی خود را بروز دهد که اوج آن در از خودگذشتگی و ایثارگری کادر بهداشت و درمان بود. 

وی با بیان اینکه در دوره‌ای از بیماری خیلی‌ها جرات نمی‌کردند بر بالین پدر و مادر بیمار خود بروند اما پرستاران و پزشکان با تمام ایثارگری خود خدمت کردند افزود: در تاریخ علوم پزشکی چنین فرصتی به وجود نیامده بود لذا ما خود را وامدار این قشر می‌دانیم و به آنها افتخار می‌کنیم و بر دستان آنها بوسه بزنیم.

عضو خبرگان رهبری گفت: نظام سلامت خوزستان تنها بار مردم استان را به دوش نمی‌کشد بلکه مردم استان‌های دیگر و همچنین شهروندان عراقی برای درمان به این استان مراجعه می‌کنند که این موضوع رسالت جامعه علوم پزشکی را سخت‌تر می‌کند لذا مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید توجه ویژه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان داشته باشند.

وی افزود: در روز پزشک سال ۹۸ پیشنهادی دادم مبنی بر اینکه روزی به عنوان بیمارستان و به نام علی بن عباس اهوازی که نخستین بار طرح افتتاح بیمارستان را در جهان مطرح کرد در تقویم ملی در نظر گرفته شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: علی ابن عباس اهوازی جایگاه بسیار رفیعی در جامعه پزشکی بشر داشته و یک کتاب او به مدت یک قرن در اروپا تدریس می‌شد.

یکی از نمایندگان مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همواره از وجود اساتید برتر علمی کشور بهره مند بوده و ظرفیت بالایی دارد لذا مدیریت این دانشگاه برای مردم بسیار حیاتی است.

سید کریم حسینی با تشکر از دکتر ابول نژادیان و تیم همراه وی به خاطر زحمات آنها به ویژه در ۲ سال گذشته افزود: ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کنیم که اعتبار، امکانات و تجهیزات بیشتری به خوزستان اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: توجه بیشتر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خوزستان یکی از خواسته‌های برحق است که امیدواریم با ارتباط بیشتر این مهم محقق شود. 

مسوول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های خوزستان نیز گفت: هیچ چتری به گستردگی وظایف حوزه بهداشت و درمان نیست و شیوع کرونا اهمیت این موضوع را نشان داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی افزود: بحث سلامت و درمان مردم بار سنگینی است که بر دوش دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی گذاشته شده و باید قدر آن را دانست که البته در دوران کرونا شاهد اقدامات ارزنده‌ای از سوی کادر بهداشت و درمان بودیم. 

وی ادامه داد:در این دانشگاه هر فرصتی را که از دست دهیم در واقع به جامعه و سلامت انسان‌ها ضرر زده‌ایم لذا انتظار می‌رود که رییس جدید دانشگاه نقاط قوت را افزایش و کاستی‌ها را برطرف کند.

در این آیین دکتر محمدحسین سرمست به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز معرفی شد و از دکتر فرهاد ابول نژادیان رییس سابق این دانشگاه تجلیل شد.

اکنون حدود هشت هزار دانشجوی ایرانی و خارجی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مشغول تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha