دکتر آنتونی فائوچی رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی در گفت و گو با سی ان ان افزود که متاسفانه موارد ابتلا و مرگ و میر بیمارانی که به سویه اومیکرون ویروس کرونا مبتلا شده اند، به شکل بی سابقه ای افزایش خواهد یافت.
این متخصص ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا تصریح کرد در برخی مناطق آمریکا، شاهد فشار قابل توجهی بر روی سیستم بیمارستان ها به ویژه در مناطقی که سطح واکسیناسیون پایینی دارند، خواهیم بود. این یکی از دلایلی است که ما همچنان بر اهمیت دریافت واکسن در میان افراد واکسینه نشده تاکید می کنیم.
عضو کارگروه مقابله با کرونا در کاخ سفید پیش بینی کرد که با گسترش سویه اومیکرون، آمریکا در چند هفته آینده با شرایط سختی مواجه خواهد شد.
رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا توضیح داد که شرایط سختی پیش رو داریم. نمی توانیم آن را نادیده بگیریم. با ورود به زمستان و گسترش سویه اومیکرون، ما در چند هفته و ماه آینده با شرایط سختی مواجه خواهیم شد.
مشاور ارشد پزشکی کاخ سفید اعلام کرد که کارشناسان شیوع یک سویه جدید را پیش بینی می کردند اما آنها انتظار این تعداد جهش در سویه اومیکرون را نداشتند.
عضو کارگروه مقابله با کرونا در کاخ سفید توضیح داد ما قطعا انتظار سویه های جدید را داشتیم. آنچه پیش بینی نمی شد میزان جهش ها و جایگزینی اسید آمینه ها در سویه اومیکرون بود که بی سابقه است.
رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا اظهار داشت که با ویروسی سر و کار داریم که ۵۰ جهش داشته است.
فائوچی ادامه داد یکی از خصوصیات زیستی SARS-CoV-۲ مانند چندین ویروس دیگر وجود پروتئین های اسپایک ( spike proteins ) است که به این ویروس ها اجازه می دهند به سلول میزبان نفوذ کنند و باعث ایجاد عفونت شوند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در میان افزایش مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان ها، پزشکان، پرستاران و سایر کارمندان بخش سلامت آمریکا به شدت خسته و فرسوده شده اند و اکنون باید خود را برای شیوع سویه اومیکرون آماده کنند.
اوهایو آخرین ایالتی بود که از گارد ملی برای کمک به مراکز درمانی تحت فشار کمک درخواست کرد. در نبراسکا کارشناسان اخطار می دهند که بیمارستان ها به زودی باید برای رسیدگی به بیماران سهمیه بندی کنند.
مقامات پزشکی در کانزاس و میسوری جراحی ها را به تعویق می اندازند، با نقل و انتقالات مخالفت می کنند و به شدت در تلاش برای به کار گرفتن پرستاران در مرخصی یا مسافرت هستند زیرا موارد ابتلا به کرونا در این ایالت به سرعت در حال افزایش است.
ایالت نیویورک روز جمعه گزارش داده است که در یک روز بیش از ۲۱ هزار نفر در این ایالت به کرونا مبتلا شده اند. این بالاترین تعداد ابتلای روزانه به کرونا از زمان آغاز واکسناسیون در این ایالت است.
بر اساس گزارش دولت آمریکا در یک هفته گذشته به طور متوسط در هر روز ۶۰ هزار نفر از بیماران مبتلا به کرونا در این کشور در بیمارستان ها بستری شده اند.
وضعیت در مناطق سردسیر آمریکا حادتر است. در این مناطق مردم به طور فزاینده ای در فضاهای بسته تجمع می کنند و موارد جدید کرونا درحال افزایش است.
کارشناسان می گویند موارد ابتلا به کرونا و بستری بیماران در میان افرادی که واکسن نزده اند در حال افزایش است. دولت آمریکا می گوید ۶۱ درصد از جمعیت آمریکا کاملا واکسینه شده است.
کاخ سفید نسبت به شیوع ویروس اومیکرون و افرادی که تاکنون خود را در برابر ویروس کرونا واکسینه نکرده اند، هشدار داد.
دولت بایدن اعلام کرده است که انتظار می رود اومیکرون طی چندهفته آینده به سویه غالب ویروس کرونا بدل شود و افراد واکسینه نشدن زمستانی دشوار همراه با خطر جان باختن را در پیش رو داشته باشند.
"جفر زینتز" مسئول هماهنگ کننده مواجه با کووید-۱۹ کاخ سفید گفته است برخلاف زمستان گذشته ، اکنون ما قدرت محافظت از خود را در برابر این ویروس داریم، واکسن ها در قبال اومیکرون جواب می دهند، بخصوص برای افرادی که دُز بیشتری دریافت کرده اند، درهمین حال اجازه نمی دهیم تا ویروس اومیکرون باعث اختلال در کسب و کار و روند کاری مدارس در آمریکا شود.
این مقام کاخ سفید همچنین هشدار داده است چنانچه واکسینه نشده اید، در زمستان امسال با بیماری های شدید و مرگ برای خود، خانواده هایتان و کارکنان بیمارستانی که به زودی تحت فشار موج مبتلایان جدید قرارخواهند گرفت، مواجه خواهید شد.
در حالی که متخصصان حوزه بهداشت مشغول مهار گونه دلتای ویروس کرونا بودند، یک گونه جدید از ویروس کرونا شناسایی شد که بسیار نگرانکننده است. این گونه B.۱.۱.۵۲۹ یا اومیکرون نام دارد و با حدود ۵۰ جهش ژنتیکی، رکورد بیشترین تعداد جهشهای ژنتیکی را به خود اختصاص داده است.
ظهور سویه جهش یافته ویروس کرونا موسوم به اومیکرون که اولین بار در آفریقای جنوبی و هنگ کنگ شناسایی شد و اکنون به اکثر کشورهای جهان سرایت کرده و نگرانی های تازه ای را برانگیخته است.
اطلاعاتی که تاکنون درباره این گونه جدید به دست آمده، نشان میدهد علایم آن مشابه سایر گونههای ویروس کرونا است که شامل تب، سرفه مستمر و از دست دادن حس چشایی یا بویایی است.
محققان در حال مطالعه ساختار ژنتیکی و رفتار این گونه جدید بوده و در تلاش هستند شدت علایم ناشی از ابتلا به این گونه را ارزیابی کنند.
نظر شما