دکتر حسن بختیاری شامگاه دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه بسیاری از مواقع با تزریق بودجه و پول نمیتوان همه را راضی کرد اما با یک کار فرهنگی و ارزشی خیلی از کارها ممکن میشود، افزود: اینکه کارمند، بیمار و مراجعه کنندهای احساس کند که ارزشمند است، حتی اگر مشکل او حل نشود، خیلی از مسایل حل میشود.
وی با بیان اینکه باید برای فرد مسوول آرزوی موفقیت کرد اظهار داشت: اگر کسی که توانایی انجام کاری را برای مردم در نظام اسلامی دارد، آن را انجام ندهد، به طور قطع در درگاه الهی موجب ضمان و مسوولیت خواهد شد لذا باید با تعامل و هم افزایی برای پیشرفت این دانشگاه، سیستم سلامت و تعالی کشور تلاش کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تقدیر از تلاشها و خدمات رییس قبلی این دانشگاه ادامه داد: باتوجه به اینکه این واحد دانشگاهی جزو دستگاههایی است که با داشتن حوزههای متعددی مشکلات و مسائل خاص خود را دارد که از نظر گستردگی و تنوع خدمات در صدر بوده و از طرفی موضوع کرونا هم مزید بر علت شده است.
بختیاری با اشاره به اینکه مسوولیت ها همانند دوی امدادی است ادامه داد: ارتقای همهجانبه دانشگاه یکی از رسالتهایی است که باید انجام شود و جزء اهدافی است که برای رسیدن به آنها تلاش خواهیم کرد و این مهم با مشارکت و کار تیمی امکانپذیر است.
وی با اشاره به اینکه حرکت به سمت دانشگاههای سطح سه، از دیگر اهدافی است که برای رسیدن به آن بسترسازی و تلاش خواهد شد، اضافه کرد: پژوهشهای مساله محور، کاربردی و ناظر بر مشکلات جامعه بوده و به سمتی هدایت خواهد شد که مشکلات فعلی جامعه را برطرف و به جایگاه علمی مطلوب با اثربخشی بیشتری برسد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه حوزه بهداشت، مهم بوده و خط مقدم مقابله با اپیدمیها است، ادامه داد: این حوزه به ویژه در موضوع کرونا، خوب نقشآفرینی کرد و اگر به آن پرداخته نشود بخش های مختلف به تعطیلی کشیده می شود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه درمان در نقشآفرینی حیطه مداوا و درمان مردم اضافه کرد: در این بخش باید سرانه تخت، پزشک و پرستار، درمان پیشبیمارستانی و سرپایی را پایش و برای آنها شاخص تهیه کرد.
رییس قبلی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونای به بیمارستان و کادر درمان فشار مضاعفی وارد شد، ادامه داد: با بروز این بیماری بیمارستانهای استان استاندارد لازم را داشتند اما زیرساختهای آنها برای شیوع کرونا آماده نبود.
دکتر پرویز قزلباش با قدردانی از همکاری دانشجویان برای کنترل شیوع ویروس کرونا اضافه کرد: ۴۰۰ نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهی در امر واکسیناسیون مراکز تجمیعی واکسیناسیون مشارکت داشته و به مردم خدمت رسانی کردند.
وی با اشاره به وجود بیش از ۲ هزار تخت بیمارستانی استان افزود: در صورتی که برنامههای پیشبینی شده برای افزایش تعداد تختهای بیمارستانی در بیمارستان های ولیعصر، قیدار، خرمدره و دیگر مراکز درمانی محقق شود شاخص این بخش به بالاترین سطح خود در کشور یعنی سه درصد خواهد رسید.
این مسوول خاطرنشان کرد: در زمان حاضر چهار دستگاه ام آر آی در استان فعال است که از این تعداد ۲ دستگاه مربوط به بخش دولتی و ۲ دستگاه هم در بخش خصوصی است.
نظر شما