به گزارش ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سرسرای فرمانداری شهرستان جوانرود اعلام کرد با پیگیری های به عمل آمده و اخذ موافقت سازمان امور مالیاتی، جز (۳) بند (پ) ماده ۳۲ قانون احکام دائمی کشور در مناطق کمتر برخوردار از اشتغال در استان اجرا می شود.
او توضیح داد: بر این اساس تمام واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی در ۱۱ شهرستان استان که از ابتدای سال ۱۳۹۹ پروانه بهره برداری اخذ کرده یا جواز تاسیس دریافت نموده اند همانند مناطق آزاد تجاری - صنعتی تا ۲۰ سال معاف از پرداخت مالیات هستند.
وی افزود: بر اساس تصویب نامه هیات دولت ۱۱ شهرستان اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب، پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، روانسر، سنقر و کلیایی، هرسین و کنگاور مشمول این معافیت مالیاتی هستند.
باباخانی اضافه کرد: اجرای این قانون مشوق بسیار مناسب برای توسعه سرمایه گذاری در مناطق مختلف استان است و به رونق تولید کمک خواهد کرد.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد. این استان با بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارای ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
جوانرود از شهرستانهای استراتژیک استان کرمانشاه است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه سخنانش گفت: شهرستان جوانرود یکی از شهرستانهای استراتژیک و مهم در مرزهای استان کرمانشاه با مردمانی شریف، پرتلاش و همواره پشتیبان نظام و انقلاب بوده و اهمیت ویژهای برای استان دارد.
باباخانی افزود: این شهرستان قابلیت های زیادی در حوزه های مختلف از جمله اقتصادی، خدمات و تجارت دارد و همواره به اقتصاد استان کمک می کند.
وی یکی از دلایل اشتغال غیر رسمی در استانهای مرزی را ضعیف بودن بخش صنعت عنوان کردو اظهار داشت: با تقویت بخش صنعت می توانیم به رونق اقتصادی و اشتغال پایدار در این مناطق کمک کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطر نشان کرد: جوانرود از لحاظ بخش صنعت در ابتدای کار است که باید با تکمیل شهرک صنعتی و اولویت قراردادن زیرساخت های آن از جمله آب، برق و گاز به رونق اشتغال و تولید در این شهرستان کمک کنیم.
باباخانی با تشکر از یوسفی فرماندار جوانرود یادآورشد: از آقای یوسفی تشکر می کنم که انصافا به صورت ویژه پیگیر مسائل و مشکلات شهرستان هستند و از فرمانداران خوب ما در استان محسوب میشوند.
جوانرود ظرفیت لازم و کافی برای توسعه را دارد
فرماندار جوانرود نیز با یاد آوری ظرفیت های این شهرستان گفت: شهرستان جوانرود از جمله شهرستان های مرزی استان کرمانشاه است که از لحاظ قرار گرفتن در مرکزیت اورامانات از چند بحث می تواند بعنوان مرکز ثقل منطقه ایفای نقش کند.
«رستگار یوسفی» به سند چشم اندار توسعه شهرستان جوانرود در سند آمایش استان که مصوب شورای عالی آمایش سرزمین در افق ۱۴۱۸ اشاره کرد و افزود: این شهرستان در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و بهداشت و درمان جایگاه خاصی در سند آمایش استان برای آن تعریف شده است اما باوجود تمام نقشه هایی که برای جوانرود دیده شده متاسفانه موانع و تنگناهایی داریم که این تنگناها مانع پیشرفت در برخی از پروژه ها مانند رونق تولید در شهرک صنعتی شده و آنطور که ما خواسته ایم نتوانسته ایم، جهشی ایجاد کنیم.
وی وضعیت تپه ای و پهنه وسیع زمین و لغزش در سطح شهرستان، بیکاری، شیوه سنتی کشاورزی، کمبود منابع آب و دسترسی به شبکه حمل و نقل را از دیگر مشکلات شهرستان جوانرود عنوان کرد.
فرماندار جوانرود در ادامه خواستار صدور تاسیس مجوز برای طرح های اشتغالزا در حوزه گردشگری و بوم گردی، مراکز اقامتی، تقلیل حریم راهها، تعین تکلیف پروژه های راکد و تعین تکلیف روستاهایی واقع در حریم سد ساروخان، تعین تکلیف ۵۰۰ واحد تجاری در مجتمع تجاری الماس و تامین اعتبار برای پروژه های نیمه تمام و تامین اعتبار برای پروژه های بخش صنعت شد.
یوسفی خاطرنشان کرد: در این جلسه عمده ترین مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه زیرساخت های شهرک صنعتی جوانرود مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی برای تامین آب، برق و گاز شهرک صنعتی اتخاذ شد تا به صورت ویژه پیگیری شود.
وی یادآور شد: برای واحدهایی که در این شهرک صنعتی ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند بحث تامین سرمایه و تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ تصمیم گیری شد و برای واحدهایی که تسهیلات تکمیلی یا سرمایه در گردش نیاز داشتند به صورت موردی مورد بررسی قرار گرفت.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما