به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا «مصطفی احمدوند» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: باید توجه بیشتری نسبت به بهره مندی از مهارتهای تکنیکی، فناوری و نوآوری در بکارگیری بتن شود.
وی گفت: استفاده از کارشناسان متخصص، ماهر و صلاحیتدار پایبند به مقررات ملی ساختمان و رعایت درست استانداردهای ملی اجباری نیز از دیگر نیازهای ضروری حوزه ساخت و سازهای بتنی کشور است.
دبیر انجمن بینالمللی بتن ایران تاکید کرد: سازههای بتنی با دوام و مقاوم در برابر زلزله، آتش سوزی، انفجار، پیشگیری از وقوع سیل و فرونشستهای شهری و فروچالههای زمینهای برون شهری از مهم ترین خواستههای جامعه مهندسی کشور در حوزه ساخت و ساز است که باید زمینه اجباری شدن آن در کشور فراهم شود.
احمدوند، اجرای نظام بازرسی و نظارت مستمر از فرآیند خط تولید واحدها تولیدی بتن آماده تا مرحله اجرا در پروژهها و نظارت بر برنامه تضمین کیفیت ساخت و سازهای بتنی را ضروری اعلام کرد.
رئیس مرکز تحقیقات بتن بیان کرد: امسال در بیست و چهارمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI)- شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن، ضرورت آموزش نیروی انسانی به ویژه تعلیم مهارتهای فنی برای تربیت تکنسینهای متخصص، شایسته و صلاحیتدار به منظور ارتقاء کیفیت بتن و ارزیابی مزایای فنی، اقتصادی و زیست محیطی استفاده از مواد سیمانی جایگزین نظیر خاکستر بادی، سر باره کورههای ذوب فولاد، پوزولان های طبیعی، میکروسیلیس توسط کارشناسان و اساتید حوزه بتن مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس مرکز تحقیقات بتن بر اهمیت استفاده از افزودنیهای بتن و نقش آنها در ارتقاء کیفی بتن و ساخت و ساز بتنی و مزایای کاربرد همزمان بتن و فولاد (کامپوزیتها) در ساخت مقاطع سازههای بلند مرتبه اشاره کرد و افزود: متاسفانه بی توجهی به اجرای مقررات ملی ساختمانی و عدم رابطه بین دانش اقتصاد و اقتصاد دانان، دانش مهندسی با مهندسان و مهارتهای تکنیکی با تکنیسینها از مهمترین زمینه های آسیب صنعت ساخت وساز کشور است که باید همه دستگاه های اجرایی به اجباری شدن استفاده از استانداردها و عملی شدن آن در پروژهها اهتمام ویژه ای داشته باشند.
احمدوند خاطرنشان کرد: در شرایط شکل گیری نظم نوین جهانی پساکرونا، جامعه امروز ایران تحت تاثیر این تغییرات حاصل از پاندمی و تحریم های موجود با مشکلات جدی مواجه است که یکی از مهمترین دلایل آن، ناکارآمدی مدیریت اجرای برنامه های چشم انداز توسعه ایران در شرایط کنونی است و عدم وجود نیروی انسانی کارامد، متخصص و صلاحیتدار در کنترل کیفت بتن تولید شده و اجرای ساخت و سازهای ملی با کیفیت این مشکلات را در این بخش دو چندان کرده است.
به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI)- شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن (متب) با حضور کارشناسان، متخصصان بتن و زلزله، اساتید و دانشجویان روزهای ۵ و ۶ دی ماه امسال در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور تهران برگزار می شود.
نظر شما