اسدالله عباسی روز پنجشنبه در جلسه برسی تالاب های گیلان در رشت با تاکید بر اینکه نباید دستگاهی جزیرهای عمل کند، افزود: تمامی دستگاهها در این ارتباط باید کمک کنند و آنچه به صلاح مردم و استان است، انجام شود.
وی با بیان اینکه ما وارث تصمیمگیریهای نابخردانه سازمانها در گذشته هستیم، اظهار داشت: با تصمیمگیریهای نادرست عرصه را بر مردم تنگ کردند و برای آبزیان و پرندگان نیز خطرات زیست محیطی بوجود آوردند.
استاندار گیلان اظهار داشت: باید بدنبال راه حل برون رفت از مشکلات باشیم و احیای تالاب انزلی تنها به صورت استانی امکانپذیر نیست و عزم ملی را می طلبد.
عباسی از تشکیل کارگروه و کمیته راهبردی جهادی احیای تالاب انزلی تا پانزدهم دی ماه خبر داد و اظهار داشت: نمیخواهیم فاجعهای مثل دریاچه ارومیه برای تالاب انزلی بوجود آید.
حریم تالاب انزلی به کنوانسیون رامسر بازگردد
وی با اشاره به اینکه حریم و ساماندهی روستاهای در حاشیه تالاب انزلی باید براساس کنوانسیون رامسر باشد، گفت: ضمن اینکه اجازه دست اندازی و دست درازی را به هیچ کسی نخواهیم داد از سوی دیگر باید با تصمیم گیری ها و اقدامات مان برای مردم آرامش ایجاد کنیم .
نماینده عالی دولت در گیلان همچنین با تاکید براینکه دستگاههای نظارتی بر خروج رسوبات از تالاب انزلی نظارت کنند، ابراز امیدواری کرد تا ۶ ما اینده اقداماتی برای احیای تالاب انزلی انجام شود که رضایت مردم را در پی داشته باشد.
تالاب بین المللی انزلی با مساحتی حدود ۲۰ هزار هکتار از شمال به انزلی، از جنوب به صومعهسرا، از شرق خمام، از جنوب شرقی به رشت و از غرب به کپورچال و آبکنار انزلی محدود است.
این تالاب سال ۱۳۵۴ در فهرست تالاب های بینالمللی کنوانسیون رامسر به ثبت رسید همچنین سازمان بینالمللی حیات پرندگان، این تالاب را به عنوان زیستگاه با اهمیت برای پرندگان تشخیص داده و جزو تالابهای طبیعی و آب شیرین کشور و از جمله زیباترین مناظر آبی منطقه است.
نظر شما