الحاق فرودگاه امام خمینی(ره) به حوزه سرزمینی رباط کریم غیرکارشناسی است

شهرری ـ ایرنا ـ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با اشاره به اینکه فرودگاه امام خمینی(ره) در سال ۷۲ تا ۷۶ براساس مصوبه مجلس در حوزه سرزمینی شهرستان ری ایجاد شده است، گفت: طرح الحاق این فرودگاه به حوزه سرزمینی رباط کریم غیرکارشناسی است.

به گزارش ایرنا، سید علی یزدی خواه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طرح مباحثی مانند الحاق فرودگاه امام خمینی(ره) از حوزه سرزمین شهرستان ری به شهرستانی دیگر در راستای تصمیمات محلی نبوده که مسئولان محلی بتوانند در این حوزه اظهار نظر کنند.

وی با اشاره به مباحث مطرح شده از سوی برخی مسئولان شهرستان رباط کریم در خصوص الحاق فرودگاه امام خمینی(ره)، عنوان کرد: ما از این گونه موضع گیری ها گله مندیم و باید مسئولان محلی با توجه به مصوبه ایجاد این فرودگاه در حسن آباد فشافویه اظهار نظر نمایند.

یزدی خواه اضافه کرد: شاید فرودگاه امام خمینی(ره) آلودگی صوتی برای ساکنان شهرستان رباط کریم ایجاد کرده باشد ولی تمامی معضلات زیست محیطی و ترافیکی آن در حوزه سرزمینی ری قرار دارد و این در حالی است که درآمد مالیاتی، ارزش افزوده، توزیع عوارض آلایندگی آن توسط استاندار تهران در کل استان هزینه می شود.

وی با بیان اینکه در زمان احداث فرودگاه امام خمینی(ره) چندین روستای شهرستان ری به حوزه سرزمینی شهرستان رباط کریم الحاق شد، بیان داشت: هم اکنون اگر نظر ساکنان این روستاها مانند حکیم آباد و علی آباد را پیگیری کنیم خواهیم دید که خواستار الحاق دوباره به شهرستان ری هستند.

یزدی خواه یادآور شد: اگر نیاز باشد می توانم امضای ۳۰ نماینده مجمع استان تهران را در خصوص الحاق نشدن فرودگاه امام خمینی(ره) به حوزه سرزمینی رباط کریم بگیرم و در اختیار مسئولان آن شهرستان ری قرار دهم.

بهره بردای کارخانه سیمان از کوه های بی بی شهربانو مصاداق کوه خواری نیست

نماینده مردم شهرستان ری در مجلس شورای اسلامی در ادامه به موضوع بهره برداری کارخانه سیمان از کوه ها بی بی شهربانو اشاره کرد و گفت: کارخانه سیمان تهران از دهه ۳۰ نسبت به خرید و یا اجاره این کوه های اقدام کرده و مجوزهای لازم را دارد و به هیچ عنوان این مصداق کوه خواری نیست.

یزدی خواه با بیان اینکه کوه خواری یعنی فردی یا افرادی برای منافع شخصی اقدام به تخریت کوه کنند، بیان داشت: کارخانه سیمان تهران با مدیریت بنیاد مستضعفان سود حاصل از تولید و فروش سیمان را در قالب سبدهای کالا و سایر کمک ها به خود مردم باز می گرداند.

وی اضافه کرد: کارخانه سیمان تهران هم اکنون پنج هزار شغل پایدار در سه شیفت کاری ایجاد کرده و همچنین ۵۰ درصد سیمان مورد نیاز طرح های مختلف عمرانی استان تهران را تامین می کند.

یزدی خواه در خصوص انتقال کارخانه سیمان نیز بیان داشت: اول باید برای پنج هزار کارگر این کارخانه شغل پایدار ایجاد کرد و سپس مباحثی مانند انتقال آن را مطرح کرد.

استقلال مدیریت شهری شهرستان ری به سود مردم نخواهد بود

نماینده مردم شهرستان ری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پیشنهاد ایجاد شورای مستقل شهرستان ری در کمیسیون های داخلی مجلس برای طرح در صحن علنی به صورت دقیق مورد کارشناسی قرار گرفته است، گفت: استقلال مدیریت شهری در ری به سود مردم نخواهد بود ولی باید هزینه های تحمیل مشکلات و معضلات پایتخت به این شهرستان تاریخی را باید بگیریم.

یزدی خواه با بیان اینکه شورای مستقل ری برای تامین درآمد اداره شهر باید اراضی کشاورزی را در جهت دریافت عوارض شهری به مسکونی تبدیل کند، افزود: متاسفانه شهرستان ری از ساخت و ساز و افزایش جمعیت مهاجر تجربه خوبی ندارد.

وی ابراز کرد: درآمدهای مدیریت مستقل شهرستان ری منوط به منطقه ۲۰(شهرری) می شود که به هیچ عنوان این منطقه توان پرداخت هزینه های سنگین شهر را ندارد و همچنین جدا شدن شهرری از تهران موجب کاهش قیمت املاک مردم نیز می شود.

یزدی خواه با اشاره به ایجاد خطوط مختلف مترو در شهرری، افزود: هم اکنون ایجاد هر کیلومتر مترو که شامل حفر تونل، ایجاد ایستگاه، ایمن سازی، انتقال برق، تهویه، خرید لوکوموتیو و واگن می شود در حدود یکهزار میلیارد تومان است که اگر شورایی مستقل باشد توان پرداخت این هزینه ها را نخواهد داشت.

وی اظهار داشت: شهرستان ری به دلیل همجواری با کلان شهر تهران و انتقال مشکلات آن به ری در حال حاضر دچار مشکلات زیست محیطی، فرهنگ و اجتماعی است که باید هزینه های آن از سوی پایتخت تامین شود.

توسعه قبرستان در بهشت زهرا(س) را نخواهیم داشت

نماینده مردم شهرستان ری در ادامه با تاکید بر اینکه احداث قبرستان های جدید در غرب و شرق استان تهران باید مدنظر مسئولان قرار گیرد، گفت: توسعه قبرستان را در سازمان بهشت زهرا(س) نخواهیم داشت.

یزدی خواه در خصوص الحاق ۳۰۰ هکتار زمین برای توسعه بهشت زهرا(س) بیان داشت: شهرداری تهران این زمین را برای توسعه بخش اداری و ساختمانی استفاده خواهد کرد و به دنبال توسعه قبرستان نیست.

شهرک صنعتی شمس آباد به خطوط ریلی کشور متصل می شود

این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه یکی از مطالبات به حق کارآفرینان شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه ایجاد بسترهای حمل و نقل ارزان قیمت است، گفت: با هماهنگی های صورت گرفته به زودی این شهرک به خطوط ریلی کشور متصل می شود.

یزدی خواه یادآور شد: اتصال شهرک صنعتی شمس آباد به خطوط ریلی موجب ایجاد کاهش هزینه های حمل و نقل، ترافیک، رفت و آمد راحت برای کارگران  و رضایتمندی تولیدکنندگان می شود.

وی در خصوص راه دسترسی شهرک شمس آباد به آزاد راه تهران ـ قم نیز گفت: این کار در جهت کاهش ترافیک صبحگاهی انجام می شود و کارهای عمرانی آن نیز آغاز شده و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

یزدی خواه با بیان اینکه هم اکنون ۵۰ هزار نفر نیروی کار در شهرک صنعتی شمس آباد مشغول به کار هستند، گفت: اگر زیرساخت های لازم در این شهرک ایجاد شود ظرفیت اشتغال آن به ۱۰۰ نفر نیز خواهد رسید.

وی ادامه داد: احداث پست برق فشار قوی، انتقال آب از تصفیه خانه های تهران به شهرک صنعتی شمس آباد، ایجاد زیر ساخت های حمل و نقلی از جمله اقداماتی است که برای این شهرک در نظر گرفته ایم.

ایستگاه راه آهن تهران ـ مشهد به زودی در شهرری ایجاد می شود

یزدی خواه با اشاره به توافقات صورت گرفته با راه آهن عنوان کرد: ایستگاه راه آهن تهران ـ مشهد در جهت کاهش ترافیک میدان راه آهن و استفاده راحت مسافران از خطوط مترو به شهری منتقل می شود.

وی بیان داشت: جانمایی و طراحی ایستگاه انجام شده است و به زودی پس از احداث ایستگاه تمامی مسافرانی که می خواهند به زیارت امام رضا(ع) مشرف شوند از شهرری سوار قطار خواهند شد.

یزدی خواه خاطر نشان کرد: دسترسی راحت مسافران به خطوط مترو و ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی برای ساکنان شهرری را از محاسن این طرح عنوان کرد.

سه شهرک گلخانه ای در شهرستان ری احداث می شود

نماینده مردم شهرستان ری با بیان اینکه ری یک شهرستان کشاورزی و صنعتی است، گفت: توسعه کشاورزی نوین یکی از اولویت های اصلی ما است که در این حوزه سه شهرک گلخانه ای در آن احداث می شود.

یزدی خواه یادآور شد: شهرک های گلخانه ای شهرستان ری در مناطق بیجین، کلاغیه و کهریزک ایجاد خواهد شد تا شاهد اشتغال هزاران نفر در آنها باشیم.

وی با اشاره به اینکه تامین آب کشاورزی یکی از معضلات اصلی کشاورزان شهرستان ری است، گفت: مجوز ۲۵ میلیون متر مکعب آب کشاورزی از محل تصفیه خانه تهران گرفته شده است که به زودی عملیاتی خواهد شد.

وی اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری و احیای قنوات را نیز از دیگر طرح ها برای توسعه کشاورزی در شهرستان ری عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha