۹ دی ۱۴۰۰، ۸:۴۵
کد خبرنگار: 1209
کد خبر: 84589775
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرپرست تیم ملی: قدرت کشتی آلیش زنان ایران را ثابت کرده و قهرمان شدیم

تهران- ایرنا- سرپرست تیم ملی کشتی آلیش زنان ایران گفت: با کسب مدال‌های رنگارنگ در مسابقات بین المللی جایزه بزرگ قرقیزستان که مهد این کشتی است، قدرت کشتی ‌آلیش زنان ایران را ثابت کرده و قهرمان شدیم.

به گزارش ایرنا، رقابت‌های بین‌المللی جایزه بزرگ جام ارکینبایف به میزبانی قرقیزستان برگزار شد و در پایان تیم ملی کشتی آلیش بانوان کشورمان صاحب ۳ مدال طلا توسط سپیده بابایی در وزن ۵۵ کیلوگرم، محدثه حسینی در وزن ۶۵ و ریحانه گیلانی در ۷۰ کیلوگرم و ۳ مدال نقره توسط فاطمه فتاحی در وزن ۶۰ کیلوگرم، مریم احمدی در ۷۵ کیلوگرم و هانیه عاشوری در به اضافه ۷۵ کیلوگرم شد.

در این راستا، «مونا میرزایی» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهارداشت: در مسابقات بین‌المللی جایزه بزرگ قرقیزستان چهار کشور قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان و اوکراین حضور داشتند اما بیشترین حریفان ملی‌پوشان از قرقیزستان بودند زیرا این کشور به دلیل میزبانی چهار تیم در این مسابقات داده بود.

وی ادامه داد: سطح مسابقات جایزه بزرگ بالا بود و از آنجایی که قرقیزستان مهد این کشتی محسوب می‌شود، برای آنها برگزاری این رقابت‌ها در سطح فنی بالا و میزبانی خوب اهمیت زیادی داشت.

سرپرست تیم ملی عنوان کرد: آلیش‌کاران نسبت به سال‌های گذشته خیلی بودند. همچنین در این رقابت‌ها به دنبال این بودیم تا از عنوان قهرمانی خود در مسابقات گذشته دفاع کنیم. ملی‌پوشان از نظر فنی و آمادگی جسمانی در شرایط مناسبی بسر می‌بردند و به بهترین شکل در مسابقات حاضر شدند.

وی یادآور شد: نکته جالب این مسابقات این بود که تماشاگران زیادی در سالن برای تشویق آمده بودند. حضور بالای تماشاگران نشان‌دهنده این بود که آلیش برای آنها اهمیت زیادی دارد. حتی این رقابت‌ها به صورت زنده از شبکه ملی قرقیزستان پخش می‌شد.

میرزایی خاطرنشان کرد: اتحادیه جهانی هنوز تقویم ۲۰۲۲ مسابقات کشتی آلیش زنان را اعلام نکرده است. در هر صورت ما مسابقات قهرمانی کشوری را اواخر بهمن یا اوایل اسفند برگزار می‌کنیم. ممکن است کل ترکیب تیم ملی تغییر کند. به محض اعلام تقویم مسابقات اردوهای ملی‌پوشان را برپا خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه می‌توانیم قهرمانی جهان را دوباره تکرار کنیم، گفت: با کسب مدال‌های رنگارنگ ثابت کردیم که در کشوری چون قرقیزستان که مهد این کشتی است، می‌توانیم قهرمان شویم. کشتی آلیش در ایران فعال است و این ملی‌پوشان در آینده به عنوان پیشکسوت و مربی در شهرستان‌ها در سطح ملی اضافه می‌شوند و تجربیات خود را انتقال می‌دهند. همواره در این رشته در اوج خواهیم بود.

1352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha