افشین خوشگوار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تکلیف تعیین شده وزارتی برای اجرای طرح ارتقای سواد حرکتی ۳۰ درصد دانش آموزان مدارس است و بر این اساس باید ۳۵ هزار و ۲۷۵ دانش آموز زیرپوشش قرار می گرفت اما با توجه به درخواست و استقبال مدیران مدارس این آمار به ۴۶ هزار و ۱۳۲ دانش آموز افزایش یافته است.
وی افزود: این طرح در چهار مرحله غربالگری اولیه، تمرینات مداخلهای، غربالگری ثانویه و تحلیل نتایج و اختتامیه اجرا میشود که برای اجرای بهینه و اخذ دادههای مبتنی بر واقعیت، مرحله اول یعنی غربالگری با حضور دانش آموزان در مدرسه اجرا شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان گفت: مشاوره و راهنمایی برای اجرای مرحله دوم نیز آغاز شده است و در این زمینه محتواهای تولید شده وزارتی بر اساس چارچوب تعیین شده، ابتدا در کانال های استانی، مسیر کانالهای شهرستانی و مدرسه ای بارگذاری می شود و برای بهره برداری دانش آموزان در اختیار آنان و خانواده هایشان قرار می گیرد.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش سواد حرکتی دانش آموزان با توسعه مهارتهای بنیادین و مهارت حرکتی اعلام کرد و افزود: مرحله دوم طرح از اهمیت فراوانی برخوردار است و به همین دلیل باید تمام سطوح به ویژه مدیر مدرسه، معلم تربیتبدنی و والدین اهتمام لازم برای اجرای تمرینات و آموزشهای مداخلهای در زمینه افزایش و بهبود رکورد آزمونهای هشت گانه طرح را داشته باشند.
خوشگوار با اشاره به آمادگی لازم برای اجرای مراحل باقی مانده طرح گفت: از اول اسفند مرحله دوم غربالگری و اجرای آزمونهای تخصصی آغاز می شود و پس از آن میزان پیشرفت دانش آموزان تحت پوشش در انجام آزمونها نسبت به مرحله اول تجزیه و تحلیل می شود.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.
نظر شما