به گزارش روز شنبه ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی وعلوم جوی، طی مراسمی که با حضور ریاست و اعضای هیئت رئیسه و علمی، کارشناسان و کارکنان پژوهشگاه به صورت نیمه حضوری و مجازی برگزار شد، اسامی پژوهشگران و کارشناسان برتر سال ۱۴۰۰، به شرح زیر معرفی شد.
-دکتر محمدعلی حمزه و دکتر سیدمسعود محموداف، پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۰
-دکتر امیر قاضی لو و مهندس رضا رهنما، پژوهشگران میدانی منتخب سال ۱۴۰۰
-مهندس ولی اله عمرانی و مهندس داوود جاهدی، کارشناسان پژوهشی منتخب سال ۱۴۰۰
-طرح پژوهشی دکتر هادی گریوانی با موضوع «مطالعات دریایی شناسایی منابع هیدرات گازی دریای عمان، به عنوان طرح پژوهشی برون سازمان منتخب و طرح پژوهشی دکتر عبدالوهاب مقصودلو به عنوان «جمع آوری، استانداردسازی، رقومی سازی و تحلیل داده های زیستی موجود خلیج فارس و دریای عمان بر اساس استاندارد سیستم اطلاعات بیوجغرافیایی دریایی(OBIS)»، به عنوان طرح پژوهشی درون سازمانی منتخب سال ۱۴۰۰ معرفی شدند.
دکتر ابطحی در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیت های علمی و پژوهشی محققان پژوهشگاه، رشد قابل ملاحظه تعداد مقالات علمی اعضای هیات علمی در نشریات چارک اول را نشاندهنده عزم راسخ پژوهشگران پژوهشگاه برای دستیابی به مرجعیت علمی منطقه ای عنوان کرد و در ادامه، ثبت فناوری های محققان پژوهشگاه در سامانه ارزیابی فناوری ایران(سافا) و کسب TRL های بالا و نیز رشد قابل ملاحظه ی ارقام درآمدی پروژه های ارتباط با صنعت را نویدبخش ارتباط موثر پژوهشگاه با بخش صنعت و فعالیت در راستای نیازهای کشور ارزیابی کرد.
همچنین دکتر علی مهدی نیا معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه شاخص های انتخاب پژوهشگران و کارشناسان پژوهشی برتر و منتخب را شامل تعداد مقالات منتشر شده و حضور موثر در فعالیت های میدانی و توسعه فناوری عنوان کرد و گزارشی از شیوه انتخاب و ارزیابی متقاضیان را ارایه کرد.
اهدای تندیس و لوح سپاس بیست و دومین دوره ترویج علم ایران به پژوهشگاه
بر اساس ارزیابی و نظر هیأت مدیره انجمن ترویج علم ایران، در »اختتامیه بیست و دومین دوره اهدای جایزه ترویج علم، ۱۹ آبان تا ۲ دیماه ۱۴۰۰»، لوح و تندیس سپاس بیست و دومین دوره ترویج علم ایران در سال ۱۴۰۰ به دلیل فعالیت های پژوهشگاه در زمینه بسط دانش اقیانوس شناسی، به پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی اهدا شد.
بر اساس این گزارش در این لوح آمده است: به پاس خدمات و فعالیتهای ارزشمند ترویجی و آموزشی آن پژوهشگاه در زمینۀ بسط دانش اقیانوسشناسی به کتب درسی و عموم جامعه از طریق برگزاری دورهها، کارگاهها و اجرای برنامههای متنوع علمی، پژوهشی وآموزشی محلی و ملی، تندیس و لوح سپاس بیست و دومین دوره جایزه ترویج علم ایران را به تقدیم مینماییم.
جایزه ترویج علم ایران با هدف ارج نهادن به فعالیت های ترویج علم به افراد و نهادهایی که در زمینه ترویج علوم مختلف به فعالیت می پردازند اهدا می شود و در این دوره به چهارده فرد و نهاد موثر در موضوع ترویج علم، اهدا شد.
نظر شما