به گزارش ایرنا، حسین شیبانی شامگاه شنبه با بیان اینکه تاکنون موردی از سویه جدید کرونا اُمیکرون در شهرستان های شاهرود و میامی شناسایی نشده است، به رسانه ها افزود: سویه اُمیکرون در همه جا وجود دارد اما تاکنون از فعالیت این نوع ویروس کرونا در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گزارش نشده است.
وی با بیان اینکه ابتلا به این نوع ویروس کشندگی کمتری دارد اما میزان سرایت آن بسیار بالا است، تصریح کرد: هر فرد مبتلا می تواند به سرعت ۱۰ نفر دیگر را بیمار کند و هر ۲ روز تعداد مبتلایان ۲ برابر می شود.
شیبانی عادی انگاری در شرایط موجود را بسیار خطرناک خواند و اظهار داشت: واکسیناسیون، استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی ، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از تهویه مناسب در فضاهای سربسته از مهمترین راهکارهایی پیشگیری و مقابله با کرونا است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه استفاده از تهویه مناسب در فضاهای سربسته تا ۹۰ درصد از سرایت ویروس جلوگیری می کند، ابراز داشت: برای تزریق دُز سوم نوع واکسن با توجه به شیوهنامه های تعریف شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط راهنمایی کارشناسان در مراکز واکسیناسیون به مراجعه کنندگان پیشنهاد می شود.
به گفته وی، افرادی که ۲ نوبت سینوفارم تزریق کردند می توانند سینوفارم یا آسترازنکا بزنند و کسانی که اسپوتنیک زدند حتما باید آسترازنکا تزریق کنند.
شیبانی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۳۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در شهرستان های شاهرود و میامی شناسایی شدند، افزود: از این تعداد چهار بیمار کووید-۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری شدند.
وی با اشاره به اینکه در یک هفته گذشته موارد ابتلا در شرق استان سمنان سیر صعودی نداشته است، اظهار داشت: پوشش واکسیناسیون دُز اول در شاهرود و میامی ۹۰ درصد، دُز دوم ۸۱ درصد و دُز سوم یادآور ۳۴ درصد بوده است.
بیمارستان های امام حسین (ع) و بهار شاهرود به بستری بیماران کرونایی اختصاص دارد. هم اکنون شهرستان های شاهرود و میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
شهرستانهای شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.
نظر شما