به گزارش ایرنا، «حسین پرویزی» روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: با همکاری و تعامل ۲ جانبه با رسانهها امید داریم تا صدای مظلومیت تیم خوشه طلایی را به گوش مردم ساوه و مسئولان برسانیم.
وی بیان کرد: در حوزه فوتبال استعدادهای بسیاری در ساوه داریم و عملکرد این تیم نشان داده که تنها اهل حرف نبوده و توانستیم تیم را از لیگ سه به لیگ دسته یک برسانیم اما در حوزه زیرساختی و مالی مشکلات جدی است.
مالک باشگاه خوشه طلایی ساوه تصریح کرد: اگر تیم خوشه طلایی حمایت نشود، نمیتواند به فعالیت خود ادامه دهد و این مهم در حالی است که بسیاری از مسئولان و صنایع وعده حمایت دادند اما در عمل، وعده آنها محقق نشده است.
پرویزی گفت: زمین چمن برای تمرین نداریم در حالی که ظرفیت شهرستان ساوه در حوزه صنایع و درآمدزایی بسیار مطلوب است و یک درصد از درآمد صنایع باید در ورزش هزینه شود.
وی ادامه داد: به منظور پرداخت بخشی از هزینههای تیم با وزیر ورزش مکاتبه شد و ایشان دستور و قول مساعد حمایت دادند اما هیچیک از ارگانها از جمله شورای شهر احساس مسئولیتی در مقابل تیم ندارند.
به گفته مالک باشگاه خوشه طلایی، شهر ساوه باید منظر فوتبالی داشته باشد، از ابتدای آغاز فعالیت این تیم، تشکیل تیم پایه هدفگذاری شده بود اما تجهیزات و زیرساختهای لازم فراهم نیست.
پرویزی گفت: زمین ورزشگاه شهید چمران به تعمیرات اساسی نیاز دارد به طوری که زیر سکوهای استادیوم به محل خواب برای معتادان تبدیل شده است و از اصحاب رسانه انتظار داریم فریادهای این تیم را به گوش مسئولان برسانند.
وی بیان کرد: زمین چمن مصنوعی غیر استاندارد بوده و سبب مصدومیت بازیکنان میشود و براساس نظر کارشناسان در هفته تنها یک یا دو بار میتوان در چمن مصنوعی تمرین کرد.
پرویزی با بیان اینکه تیم خوشه طلایی متعلق به مردم ساوه است، گفت: تابستان امسال با توجه به مشکلات مالی و عدم توان برای ادامه فعالیت، خوشه طلایی در آستانه فروش به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال بود اما در نهایت از فروش تیم منصرف شدیم زیرا که نام خوشه طلایی به شهر ساوه پیوند خورده است.
مالک باشگاه تیم خوشه طلایی ساوه تصریح کرد: خوابگاه و هتل از دیگر مشکلات زیرساختی تیم خوشه طلایی است که باید فکری اساسی در این زمینه صورت گیرد زیرا که حضور هواداران بسیاری از تیمها سبب رونق گردشگری و اقتصادی در شهر میشود.
وی گفت: پس از گذشت سالها پروژه استادیوم ۱۵ هزار نفری ساوه همچنان به سرانجام نرسیده است و این امر تصویر مناسبی برای شهر فوتبال دوست ساوه ندارد.
ساوه یکی از ضعیف ترین شهرها از نظر امکانات و زیرساخت های فوتبالی است
سرمربی تیم خوشه طلایی ساوه نیز گفت: در ۱۲ استان کشور مربیگری کردم اما از نظر امکانات، ساوه یکی از ضعیفترین شهرها از نظر زیرساختهای فوتبال است، چمن ورزشگاه شهید چمران قابل استفاده نیست و در تمرین بازیکنان مشکلات جدی وجود دارد.
«داوود مهابادی» بیان کرد: تیم دسته یک باید اولویت شهر باشد اما شهرداری و شورای شهر هیچ حمایتی از تیم ندارند و دوام آوردن تیمهای خصوصی در این شرایط اقتصادی بسیار دشوار است.
به گفته سرمربی تیم خوشه طلایی ساوه، در اراک بیش از ۲۰ زمین چمن و استخر فعال است اما برای در اختیار گذاشتن زمین به تیم خوشه طلایی همکاری صورت نمیگیرد.
وی گفت: خوشه طلایی اگر حمایت شود یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر خواهد بود و به عنوان رقیبی برای آلومینیوم اراک، میتواند شور و شعفی در استان به وجود آورد.
سرمربی تیم خوشه طلایی ساوه تصریح کرد: تعدادی بازیکن جدید جذب تیم شدهاند و شرایط فنی تیم مطلوب است اما تامین زیرساختهای لازم باید در اولویت قرار گیرد.
نظر شما