به گزارش ایرنا، امیر ستودهفر روز یکشنبه در دیدار اعضای اداره سوادآموزی تکاب با تبریک سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) افزود: آموزش و پرورش و اداره سوادآموزی بهگونهای عمل کند تا در جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال هیچ فرد بازمانده از تحصیل در شهرستان وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه در شناسایی، جذب و حمایت از بیسوادان اقدام جدی و پیگیرانه باید انجام شود، اظهار داشت: مجموعه سوادآموزی و آموزش و پرورش تکاب ریشههای بازماندن دانش آموزان از تحصیل و دلیلهای عدم تمایل برخی خانوادهها در زمینه حضور سوادآموزی را بررسی، شناسایی و مشکلات فراروی ریشهکن شدن کامل بیسوادی در منطقه را رفع کنند.
فرماندار تکاب ادامه داد: معلمان و مدیران مدارس به ویژه در مناطق روستایی میتوانند در شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل و بی سوادان بهخصوص در محدود سنی ۱۰ تا ۲۰ سال موثر واقع شوند.
ستودهفر بیانکرد: در ۴۲ سال گذشته گامهای بزرگی برای ریشهکن کردن بیسوادی برداشته شده است اما هنوز به هدف اصلی نرسیدهایم و امیدواریم با هدفگذاری مناسب شاهد روزی باشیم که فعالیت نهضت سوادآموزی به حداقل برسد.
وی با اشاره به اینکه حضرت امام(ره) براساس واقعیتهای روز جامعه و نیاز کشور به توسعه فرهنگ و علم فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی را صادر کردند اضافه کرد: امام خمینی (ره) جایگاه سواد و ارتقای دانش در کشور را به خوبی احساس کردند و بر این اساس نقشه توسعه کشور در بخشهای مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و صنعتی را با توسعه امر سوادآموزی ترسیم کردند.
هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شد.
۶هزار و ۱۵۰ نفر در محدوده سنی ۱۰ تا ۴۸ سال در تکاب در جنوب آذربایجانغربی بیسواد و کم سواد محسوب میشوند که بیش از ۵هزار نفر از آنان زن هستند.
نظر شما