به گزارش عصر یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی در این دیدار ضمن تجلیل از فعالیت های چندین ساله این هنرمند در عرصه موسیقی، گفت: احترام به جامعه فرهنگ و هنر وظیفه ای سترگ در راستای اعتلای ایران اسلامی است.
رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته درصدد هستیم هرچه سریعتر با اجرای برنامه ها و سیاست ها در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر زمینه توانمند سازی اصحاب فرهنگ و هنر و رفع دغدغه های معیشتی آنها را محقق کنیم.
افتخاری هم در این دیدار با بیان خاطرات و تجربه های خود در حوزه موسیقی، گفت: توجه به برنامه های فرهنگی و هنری تأثیر بسزایی در شادابی و نشاط جامعه خصوصاً در دوران شیوع کرونا و شرایط سخت اقتصادی دارد.
این هنرمند همچنین با اشاره به مشکلات هنرمندان در دوران کرونا گفت: رسیدگی به وضعیت بیمه ای و معیشتی هنرمندان خصوصاً پیشکسوتان این عرصه موضوع مهمی است که صندوق اعتباری هنر در حد توان آن را دنبال می کند.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از ۸۶ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به عنوان اعضای صندوق اعتباری هنر ثبت نام و تشکیل پرونده داده اند ، این اعضا در قالبهای مختلف از خدمات این صندوق در حوزههای بیمه تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی، طرح تکریم و حمایتهای دیگر توسط بهره مند می شوند.
در مدت اخیر این صندوق درخواست های جدیدی برای عضویت داشته که رقمی بیش از ۱۵ هزار نفربدین منظور نسبت به عضویت در صندوق اقدام کرده اند.
بهره مندی چهل و دوهزار و۷۶۱ نفر از بیمه تامین اجتماعی و همچنین سی و پنج هزارو ۸۵۶ نفر از بیمه تکمیلی و حدود دوهزارو۶۳۹ نفر مستمریبگیر این صندوق هستند.
پوراحمدی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد هزینه بیمه تکمیلی را صندوق اعتباری هنر تامین میکند.
مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صندوق اعتباری هنر و دولت مردمی مصمم است تا تمام توان و تلاش خود را در جهت حمایت همه جانبه از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه بکار ببندد و در این راه از هیچ تلاش و کوششی برای کمک و حمایت از این قشر فرهیخته دریغ نخواهیم کرد.
نظر شما