ارائه خدمات مشاوره به ۱۷۰ متقاضی درپردیس ICT پارک علم و فناوری خراسان

مشهد- ایرنا- مدیر پردیس ICT پارک علم و فناوری خراسان گفت: تعداد ۳۶۰ تیم، استارتاپ و یا کسب و کار از سراسر کشور درخواست اخذ مشاوره از پارک کردند که با هدف ارائه مشاوره هدفمند از میان این شمار، تعداد ۱۷۰ متقاضی که در مرحله دریافت اعتبارسنجی قرار داشتند انتخاب و به آنان مشاوره ارائه شد.

دکتر علی جاهدی روز سه‌شنبه در نشستی خبری در مشهد  افزود: خدمات مشاوره یاد شده در نخستین رویداد ملی با نام "همراهانه" طی سه مرحله به میزبانی پارک علم و فناوری خراسان طی سه دوره تیر ماه ۹۹، مهرماه ۹۹ و آذرماه سال جاری برنامه ریزی و ارائه شد. 

وی ادامه داد:طی سه دوره برگزاری رویداد همراهانه تعداد ۲۴۰ جلسه مشاوره برگزار شد که ارزش خدمات ارائه شده در این قالب بیش از سه میلیارد تومان برآورد می‌شود.

مدیر پردیس ICT پارک علم و فناوری خراسان گفت: همچنین برای سایر ۱۹۰ متقاضی با هدف ارائه خدمات موثر به زودی سه کارگاه آموزشی در محورهای مسیر رشد استارتاپ، ارزیابی و اعتبار سنجی ایده و اصول تیم سازی برگزار می شود.

جاهدی افزود:اجرای این رویداد ملی که در کشور بی سابقه است صرفا با هدف انجام مسوولیت اجتماعی در قبال این بخش نوآورانه جامعه و نقش حمایتی پارک علم و فناوری اجرا شده است چرا که خدمات مشاوره در ارتقای اکوسیستم نوآوری و سرعت بخشی به رشد فعالیتهای استارتاپی تاثیر بی‌نظیری دارد.

وی ادامه داد: در قالب برگزاری این رویداد با مشارکت شتاب‌دهنده "تریگ‌آپ" ارائه خدمات مشاوره به افراد، تیمها و استارتاپهای نوآورانه دارای ایده و خلاقیتهای کسب و کار به صورت رایگان طی مدت اجرای رویداد انجام شد.

مدیر پردیس ICT پارک علم و فناوری خراسان گفت:این رویداد تلاشی خیرخواهانه برای آشنایی و نزدیکی بیشتر ایده پردازان با حوزه مشاوره و دریافت ضرورت اخذ مشاوره در پیشبرد امور مربوطه است و در این قالب نوعی هم رسانی مشاوران و تیمهای حرفه ای با افراد مبتدی و ایده پردازان صورت می‌گیرد تا به این ترتیب اکوسیستم فناوری به رشد و توسعه بیشتری برسد.

مدیر شتاب‌دهنده تریگ‌آپ نیز در این جلسه گفت: بر اساس تحقیقات پژوهشی انجام شده در دانشگاه فناوری چالمرز کشور سوئد خدمات مشاوره در بخشهای منتورینگ، مشاوره و هدایتگری تا ۷۰ درصد نرخ موفقیت را در فعالیتهای فناورانه رشد می‌دهد.

سید حمیدرضا علوی افزود: با توجه به بلوغ بالای فناورانه در کشور ما سهم اثرگذاری این فعالیتها در رشد و موفقیت استارتاپهای ایران بسیار بیشتر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha