به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «محمد سبزی» عصر چهارشنبه در جریان بازدید از خط انتقال آب سد کوچری به ساوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح انتقال آب سد کوچری به ساوه بزرگترین پروژه آبرسانی استان مرکزی بوده و از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت صنعتی این شهرستان و افزایش جمعیت در سالهای آینده، تامین آب نیاز جدی است و از مجموع ۱۳۰ کیلومتر خط انتقال، ۱۵ کیلومتر سالهای گذشته اجرا و بلاتکلیف رها شده بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: از ۲ سال گذشته پروژه از سر گرفته شد و ۲۰ کیلومتر دیگر نیز در مرحله اجراست که امیدواریم با تخصیص اعتبار، طرح تا ۲ سال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی عنوان کرد: دولت امسال بودجه کشور را واقعی در نظر گرفته است در حالی که سالهای گذشته با کسری بودجه همراه بوده و میزان تخصیص اعتبارات کاهش داشته است.
پروژه انتقال آب از سد کوچری با اعتبارات قطره چکانی به سرانجام نمیرسد
مدیرعامل آب منطقهای استان مرکزی نیز در این بازدید گفت: بزرگترین سهم آب از سد کوچری متعلق به ساوه به طول ۱۳۲ کیلومتر است که شهرها و روستاهای دیگری نیز از این طرح بهرهمند میشوند.
«عزتالله آمرهای» بیان کرد: شهرستان ساوه به دلیل مهاجر پذیر بودن، مصرف بالای آب و کاهش بارشها از بحرانی ترین دشتهای استان مرکزی است که بارندگی ۲ سال گذشته و سرریز سد الغدیر ساوه از بروز تنش در این شهر جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: پروژه خط انتقال آب از سد کوچری برای ساوه بسیار حائز اهمیت است و با اعتبارات قطره چکانی به سرانجام نخواهد رسید.
آمرهای افزود: افزایش میزان سرمایهگذاری در این منطقه نیاز آبی صنایع را افزایش داده و لازم است ساز و کاری فراهم شود تا نیاز آبی صنعت از پساب تصفیه خانهها تامین شود.
شهرستان ساوه دارای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است که آب مورد نیاز مرکز شهرستان از محل سد الغدیر و ۲۹ حلقه چاه تامین میشود.
نظر شما